Seneste nyt

Legende-Lars: Vi har endnu mere i os

af

Lars Pleidrup var ikke ubetinget tilfreds med dagens 1-1-resultat mod Lyngby, men glæder sig over, at klubben er nået til et sted, hvor man kan tillade sig at være skuffet over uafgjort mod Lyngby.

Anfører Lars Pleidrup spillede en ny flot kamp på sin venstreback, da det søndag eftermiddag blev til 1-1 hjemme mod Lyngby.

Resultatet betyder, at Nykøbing FC har fået fem point i 2019’s tre første turneringskampe, og det er ifølge Pleidrup uden at have ramt det niveau, som han ved holdet har.

– Lyngby har vel de største chancer i kampen, så på den måde synes jeg ikke, at vi kan være utilfredse med resultatet. Vi havde en masse godt spil, men vi manglede den sidste aflevering og tro på tingene til, at vi kunne snuppe alle tre point.

– Vi har ikke ramt topniveau endnu. Jeg synes faktisk ikke, at vi har spillet specielt godt i de første tre kampe i forhold til, hvad jeg ved, at vi kan. Så på den måde, kan vi jo ikke tillade os at være utilfredse med at stå med fem point. Vi har i perioder vist vores høje niveau, men vi har stadig meget mere i os, og det niveau skal vi nok ramme.

– Vi har mødt tre modstandere, som vi normalt ikke har det nemt mod og fået fem point ud af det. Så på den måde er fem point fint, men omvendt er jeg helt overbevist om, at vi kan slå alle i den her række, så jeg havde selvfølgelig håbet på ni, siger anføreren.

Før kampen blev Lars Pleidrup hyldet for, at han i sidste weekend rundede 350 kampe i Nykøbing FC-trøjen. Anføreren fik sin debut i år 2000 mod Hvidovre II, og han er nu den NFC-spiller gennem tiden, der har repræsenteret klubben flest gange.

Pleidrup sætter pris på hyldesten og glæder sig samtidig over, at mange var mødt frem i CM Arena for at støtte holdet.

– Det er dejligt at spille og være i Nykøbing FC, men da jeg hørte, at jeg havde spillet 350 kampe, synes jeg, at det lød lidt vildt. Det havde jeg ikke troet dengang jeg startede i klubben i tidernes morgen – jeg kan ikke engang huske præcis, hvor det var. Det er super fedt, og jeg elsker både at være i og spille for klubben.

– Det var fedt, at der var gang i den på lægterne. Det var dejligt at komme over de 1000 tilskuere, og det giver os altid lidt ekstra. Jeg håber, at der kommer endnu flere til i de kommende kampe, siger Pleidrup inden, at han takker fansene.

– Stor tak til alle fansene og for den hyldest som jeg både fik før og efter kampen. Det er virkelig fedt, at de sætter pris på ens arbejde.

Næste opgave for Lars Pleidrup og resten af Nykøbing FC er søndag d. 24. marts, når vi gæster FC Fredericia til en ny spændende kamp.