Seneste nyt

Legende-Lars forlænger til 2023

af

Lars Pleidrup fortsætter sin utrolige NFC-karriere, da han har forlænget sin kontrakt frem til sommeren 2023.

Der er ingen hverken over eller ved siden af Lars Pleidrup, når vi snakker Nykøbing FC-DNA, og det er derfor med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at anføreren har forlænget sin kontrakt, så den nu løber sæsonen ud.

Med sine utrolige 453 kampe for hele Lolland-Falsters hold har han allerede for længst cementeret sin legendestatus i klubben, og manager Claus Jensen glæder sig over fortsat at råde over sin anførers kvaliteter og enorme rutine.

– Det er fantastisk, at vi også i foråret råder over Lars. På trods af, at han i efteråret har været lidt mere skadet end normalt, så gør han fortsat en enorm forskel både på og udenfor banen. Lars er en af de største kulturbærere vi har i dansk fodbold, og han lærer hver dag fra sig til vores mange unge og dygtige NFC-spillere, hvem Lars er en stor inspiration for. Jeg er utrolig glad for forlængelsen, siger Claus Jensen.

Selv har Lars Pleidrup haft et efterår, der har været mere plaget af skader end normalt, men han føler sig klar til at tage endnu en tørn for NFC.

– Jeg har efterhånden skrevet en del kontrakter med NFC, men det er samme store glæde hver gang. Selvom jeg selvfølgelig godt kan mærke, at jeg er blevet 41 år, så har jeg stadig fuldstændig samme motivation for at præstere bedst muligt for klubben, som jeg havde for 10 og 20 år siden. Jeg føler mig privilegeret over, at jeg fortsat kan repræsentere klubben også indenfor kridtstregerne, og jeg ser frem til det kommende halvår, siger Pleidrup inden, at han fortsætter.

– Efteråret var både personligt og som hold en svær omgang, men jeg både håber og tror på, at det er lagt bag os nu. Jeg føler mig fit, og jeg tror meget på, at vi som hold kommer til at løfte os meget i foråret.

Lars Pleidrup debuterede i 2000, og han har sidenhen spillet 453 kampe for Nykøbing FC’s bedste mandskab.