Seneste nyt

Lasse Skovsager stopper i Nykøbing FC

af

Nykøbing FC og Lasse Skovsager stopper samarbejdet efter tre gode år.

I 2016 skrev Nykøbing FC kontrakt med den daværende U19-spiller Lasse Skovsager, der sidenhen har været en del af divisionsholdet.

Efter tre gode år i klubben stopper samarbejdet dog mellem Nykøbing FC og Lasse Skovsager, da offensivspillerens kontrakt udløber.

– Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig over ikke at skulle være i Nykøbing FC længere, fordi jeg kan rigtig godt lide byen såvel som klubben.

– Det har været tre fantastiske og meget lærerige år. Jeg kom som ung spiller, og jeg har undervejs trænet med nogle ældre og ekstremt dygtige spillere, så jeg føler virkelig, at Nykøbing FC har givet mig nogle gode lærepenge. Jeg håber, at jeg kan vende tilbage til klubben engang i fremtiden.

Sportsdirektør Claus Jensen fortæller om afskeden med Lasse Skovsager;

– Lasse kom til klubben som ungdomsspiller, og har undervejs taget flere gode skridt i sin udvikling. Nu har han brug for at spille på et højere niveau, end det har været tilfældet, så han kan udvikle sig yderligere og indfri det potentiale, som vi til dagligt har set fra ham til træning. Vi ønsker Lasse al mulig held og lykke i fremtiden.