Seneste nyt

Lars Pleidrup: Nykøbing FC er min klub

af

Anfører Lars Pleidrup forlængede her til aften sin kontrakt med Nykøbing FC frem til 2020 samtidig med, at han tiltræder som talentchef. Pleidrup glæder sig over fortsat at være en del af klubben.

Det vælter ikke med klubmænd i dagens fodboldlandskab, men i Nykøbing FC har vi heldigvis en af de mest autentiske af slagsen.

For snart fem år siden vendte Lars Pleidrup snuden hjem til Nykøbing FC og Lolland-Falster, hvor han fik sin fodboldopdragelse før turen gik til AGF og senere FC Vestsjælland.

Nu fortsætter anførerens tid i klubben, da han har forlænget sin aftale frem til sommeren 2020.

– Det var meget naturligt for mig at forlænge. Jeg elsker stadig at spille fodbold, og jeg føler også stadig, at jeg kan bidrage på holdet. Det gav rigtig god mening lige at sætte sig sammen med klubben og finde en løsning.

– Nykøbing FC er jo min klub, og jeg har repræsenteret klubben i rigtig mange år efterhånden. Det er meget svært ikke at holde af NFC og derfor er jeg også utrolig glad for, at jeg nu kan fortsætte og være med på den videre rejse, siger Lars Pleidrup.

Lars Pleidrup har masser af Superliga-kampe på CV’et, og han ved derfor, hvad det kræver af en klub at kunne gøre sig i toppen af dansk fodbold. Anføreren ser hele tiden gode tegn på, at klubben er på vej den rette vej, og det har ligeledes været med til at gøre hans beslutning om en forlængelse lettere.

– Det sportslige setup og træningsmiljøet har aldrig været skarpere end det er nu. Det er blevet rigtig, rigtig professionelt, og det gør, at vi har de bedste forudsætninger for at udvikle os. Der har altid været gode spillere i Nykøbing, men her bliver man virkelig testet, og man kan også mærke, at folk de rykker sig.

– At klubben er så professionel og ambitiøs er selvfølgelig med til, at lysten til at være her ikke på nogen måde er dalet, fortæller han.

Nykøbing FC’s nummer 13 er efterhånden blevet 37 år, men selvom dåbsattesten er skrevet på papyrus, er det dog på ingen måde til at se på Pleidrups præstationer og fysiske form.

Lars Pleidrup var da selv heller ikke i tvivl om, at det endnu ikke var tid til at stoppe.

– Det var Nykøbing FC eller karrierestop. Det er den eneste klub, jeg har lyst til at være i nu, og da jeg ikke synes, at jeg var klar til at stoppe, så var det mest naturlige at blive i Nykøbing FC.

Ny rolle som talentchef

Lars Pleidrup fortsætter foreløbigt på banen frem til 2020, men nu får anføreren også en rolle udenfor kridtstregerne.

Pleidrup er således ny talentchef i Nykøbing FC, og det er en rolle, han ser meget frem til at træde ind i.

– Rollen som talentchef tiltaler mig rigtig meget. Nykøbing FC har allerede taget hul på den del af klubbens udvikling, og det er et område, som jeg finder rigtig interessant, og som jeg gerne vil være med til at videreudvikle, siger Pleidrup.

Lars Pleidrup har selv taget turen op gennem ungdomsrækkerne i Nykøbing FC, og han ved derfor meget om rejsen fra ungdomsspiller til professionel fodboldspiller.

Han ser derfor frem til at styrke det i forvejen spirende talentmiljø til nye højder.

– Det er rigtig sjovt at se, hvordan de unge spillere hele tiden udvikler sig, og jeg vil rigtig gerne være med til at sikre, at de får de bedste forudsætninger for at styrke deres udvikling og blive endnu bedre fodboldspillere samt mennesker.

– Vi har et godt miljø for de unge spillere i Nykøbing FC, men vi kan blive endnu bedre, og vi skal skabe de bedst mulige rammer for de mange talenter, som vi har i klubben og på Lolland-Falster. Det glæder jeg mig utrolig meget til at være en del af, slutter Lars Pleidrup.