Seneste nyt

Lars Pleidrup forlænger og bliver børne- og breddechef i Nykøbing FC

af

Lars Pleidrup har forlænget sin kontrakt med et halvt år, og samtidig bliver han fra dags dato ny børne- og breddechef i klubben.

444 førsteholdskampe, tidligere talentchef, nuværende U17-assistenttræner og ikke mindst medansvarlig omkring skolesamarbejderne i Nykøbing FC.

Der er ingen over og ingen ved siden af Lars Pleidrup, når det kommer til at have klubben inde under huden, og det er ikke uden grund, at fansene har døbt ham Legende-Lars.

Det er derfor også med stor glæde, at vi kan offentliggøre en fantastisk dobbeltnyhed, da Lars Pleidrup både forlænger sin spillerkontrakt med et halvt år og indtræder som børne- og breddechef i Nykøbing FC.

Manager Claus Jensen jubler over at kunne råde over Lars Pleidrup, som trods sine snart 41 år er ’still going strong.’.

– Det er intet mindre end fantastisk, at Lars også er med os foreløbigt et halvt år ind i den kommende sæson. Lars gør fortsat en forskel på banen, hvor han altid går forrest. Jeg ville ikke tro på, at Lars var 40 år, hvis ikke jeg vidste det, og jeg så ham spille. Han er stadig en fantastisk fodboldspiller, som jeg er utrolig glad for at have i truppen, siger Claus Jensen, som heller ikke lægger skjul på Lars’ betydning i omklædningsrummet.

– Lars er en af de store kulturbærere, ikke kun i NFC, men i dansk fodbold. Han er den første, der møder ind, og den sidste, der går hjem og igennem sit eksempel, en fantastisk rollemodel for vores mange unge spillere. Han er altid garant for en fuldstændig perfekt professionel indsats – uanset om det er til kamp eller træning. Han er vores anfører, og det viser han hver dag, hvorfor det selvsagt er fantastisk for os alle, at han fortsætter som spiller.

Den ideelle børne- og breddechef

Sideløbende med sin spillerkarriere fortsætter i minimum et halvt år endnu, er Lars Pleidrup også for dags dato ansat som børne- og breddechef. Her får han ansvaret for at implementere børne- og breddesporet i Nykøbing FC således, at der bliver lige muligheder for alle glade fodboldspillere i Nykøbing FC og på Lolland-Falster.

Formand i Nykøbing FC’s breddeafdeling, René Fjeldsøe Sørensen, kan ikke få armene ned over, at Nykøbing FC har fået en kapacitet som Lars Pleidrup ind i rollen som børne- og breddechef.

– Vi kan ikke ønske os en bedre mand til jobbet end Lars. Han kender alle afkroge af Nykøbing FC grundet sine mange år i klubben, og samtidig er hans værdisæt og mindset fuldstændig identisk med det, som vi står for i NFC, nemlig at der skal være lige muligheder for alle børn.

– Med ansættelsen af Lars er vi sikret en fantastisk dygtig medarbejder, men ikke mindst også et godt menneske, der er utrolig vellidt i NFC og i resten af klubberne på Lolland-Falster.

Kærligheden til spillet er intakt

Hovedpersonen selv glæder sig også over sin kontraktforlængelse og nye status som børne- og breddechef.

For selvom Lars Pleidrup i august bliver 41 år, så er kærligheden til spilet med læderkuglen fuldstændig intakt.

– Jeg er utrolig glad for, at jeg også det kommende halve år repræsenterer Nykøbing FC indenfor kridtstregerne. Jeg har fuldstændig samme motivation, som jeg havde for både 10 og 20 år siden, og heldigvis følger kroppen også med. Jeg føler mig virkelig privilegeret over at repræsentere klubben, og jeg glæder mig til at fortsætte vores udvikling som hold, siger Pleidrup, som ikke lægger skjul på, at det især er kærligheden til fodbolden og NFC, der gør, at han fortsætter.

– For mig handler det om kærligheden til spillet og ikke mindst Nykøbing FC. Havde jeg ikke haft den, så havde jeg nok ikke fortsat min karriere. Jeg har utrolig god opbakning hjemmefra, og hele min familie har deres gang her i klubben, og det er bare med til at forstærke følelsen af, at det er min klub, jeg spiller for.

Inspirerende at arbejde med børn og unge

Sideløbende med sin nye halvårlige kontrakt, bliver Lars Pleidrup ny børne- og breddechef i Nykøbing FC.

Det er en rolle, som han ser utroligt meget frem til, da han finder det inspirerende at arbejde med børn og unge, som han netop får stort ansvar for i sin nye stilling.

– Jeg glæder mig meget til at gribe i rollen, og jeg synes, at det er super inspirerende at arbejde med børn og unge. Nu har jeg været træner i et lille års tid, og jeg har tidligere været talentchef, men nu er den her rolle blevet mulig, og den kan jeg se mig selv rigtig godt i. Jeg føler, at jeg kan bruge mine erfaringer fra de andre roller, og det giver mig en god ballast i forhold til at have noget viden og være synlig i klubben, siger Pleidrup, inden at han uddyber sin nye rolle.

– Jeg bliver ansvarlig for at implementere klubbens nye strategi om ’én klub – to spor’ i børne- og breddefodbolden. Vi skal være endnu mere strukturerede og have en helt skarp retning på, hvordan det er, at vi som klub arbejder med alle dele af klubben, slutter han.