Seneste nyt

Lars Pleidrup er ny transitionstræner

af

Lars Pleidrup overgår fra sin rolle som talentchef til at være ny transitionstræner i Nykøbing FC.

Talentafdelingen i Nykøbing FC er i rivende udvikling, og hen over den seneste tid, er der sket organisatoriske ændringer, der er med til at styrke setuppet omkring talentholdene.

En af disse ændringer er, at Lars Pleidrup overgår fra at være talentchef til at være transitionstræner, hvor han skal være omkring klubbens unge talenter, der nærmer sig overgangen fra ungdoms- til seniorfodbold.

Teknisk chef for NFC Talent, Jan Michaelsen, udtaler;

– Lars har indtil nu været talentchef, men i hans rolle som transitionstræner, vil vi have ham endnu tættere på klubbens mange store talenter, som han via sin store erfaring nu skal være med til at klargøre til næste skridt i deres udvikling. Vi er lykkelige over at kunne råde over en kapacitet som Lars i rollen, siger Jan Michaelsen.

Også den nye transitionstræner glæder sig over sin nye rolle.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg er et sted i min karriere, hvor det vil være fornuftigt at tænke på, hvad der skal ske når jeg lægger støvlerne på hylden, og her virker det naturligvis for mig at snuse til trænergerningen. Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået muligheden for at prøve kræfter med den her rolle som transitionstræner, og jeg føler, at det er et godt sted at starte, siger Pleidrup, som i øvrigt er godt i gang med træneruddannelsen.