Seneste nyt

Lars Pleidrup: Derfor skal du købe aktier i Nykøbing FC

af

Anfører og kulturbærer i Nykøbing FC er aktionær i Nykøbing FC, og han opfordrer dig til at blive en del af NFC-familien.

Aktiesalget i Nykøbing FC er i fuld sving, og vi kan med stor glæde fortælle, at der allerede er kommet nye medejere til i klubben.

En af medejerne af Nykøbing FC er anfører og klubmand Lars Pleidrup, og da muligheden i sin tid opstod for at købe aktier i Nykøbing FC, var han ikke et sekund i tvivl.

– Der er ingen tvivl om, at mit hjerte banker for Nykøbing FC og fodbolden på Lolland-Falster. Da muligheden i sin tid opstod for, at jeg ligefrem kunne blive medejer af NFC og via min investering kunne hjælpe med at bringe topfodbolden tilbage til regionen, så var jeg slet ikke i tvivl, at jeg ville være med ombord, siger Pleidrup.

Lars Pleidrup, der både er spiller, talentchef og altså medejer i Nykøbing FC, har været meget tilfreds med, at han valgte at blive aktionær.

Han opfordrer derfor til, at alle bliver en del af NFC-familien og tager del i at løfte klubben samt fodbolden på landsdelen i flok.

– Jeg har været flere steder i min karriere, men Nykøbing FC har et specielt sammenhold. Vi er den her enhed – også udenfor banen, hvor fansene, partnerne og ikke mindst aktionærerne i lige så høj grad er med til at få tingene til at lykkes.

– Jeg kan kun opfordre til, at man investerer i aktier i Nykøbing FC, og det er uanset om det er én eller ti, man har tænkt sig at købe. Man får klubben ind under huden og er med til at forme samt løfte fodbolden på landsdelen til et niveau, som vi skal rigtig mange år tilbage for at finde lignende eksempel på, slutter anføreren.

Sammen skal vi eje Lolland-Falsters fodboldflagskib, og sammen skal vi skrive historie.

Hvert køb af en folkeaktie bringer os derfor tættere på at kunne realisere drømmen om at bringe topfodbolden tilbage til landsdelen, og din investering har enorm værdi.

En folkeaktie koster 1000,- kr. og kan købes ved indbetaling via enten bankoverførsel eller mobilepay.

Du indbetaler derfor 1000,- kr. pr. aktie du ønsker at investere i – altså eksempelvis 5000,- kr. hvis du ønsker at investere i fem aktier.

De bedes mærke din overførsel ’Aktie’ samt skrive dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig vedrørende din investering.

Bankoverførsel:

Konto nr: 0748312420

Reg nr: 2559

Mobilepay:

10891