Seneste nyt

Lars Kok: Vi tror på, at vi kan tage pokalen med hjem

af

Aftenens U17-træner, Lars Kok, glæder sig til pokalfinalen, der frem for alt bliver en kæmpe oplevelse for alle spillerne

I aften klokken 20:00 spiller Nykøbing FC’s 03/04-årgang pokalfinale mod Brøndby IF i Tingbjerg Idrætspark.

Finalepladsen kom i hus efter en flot sejr mod FC København i semifinalen, og nu skal de unge NFC’ere forsøge at nappe pokalen foran snuden på holdet fra den københavnske vestegn.

Lars Kok var manden på trænerbænken, der i efteråret førte drengene frem i pokalturneringen, og han står derfor ligeledes på sidelinjen i aften for at gøre pokalkampagnen færdig. Træneren glæder sig til opgøret, som han er sikker på bliver en enorm oplevelse for spillerne.

– Drengene glæder sig rigtig meget til at spille finalen. Det bliver en stor oplevelse at spille en pokalfinale, og det er langt fra alle forundt at komme til at spille sådan en. Det skal nydes fuldt ud, siger Lars Kok.

I semifinalen lod de unge NFC-drenge sig ikke kyse af, at der var en løve på brystet af modstanderens hvide trøjer. Heller ikke de blå/gule farver kan skræmme NFC’erne og træneren beretter om stor tro på egne evner forud for finalen.

– Vi går ud til kampen, som vi har gjort til alle andre kampe i pokalturneringen. Vi vil sætte vores præg på kampen, spille vores spil og være gode på bolden. Spillerne har en utrolig stor tro på egne evner, og de arbejder som en sammentømret enhed. De har en enorm tro på, at de som hold er rigtig godt, og det er enormt vigtigt i en kamp som den her, at den enkelte spiller ved, at holdkammeraten ved siden af ham vil gøre alt for ham. Drengene har så mange kvaliteter – både som hold og som enkeltperson, så vi tror alle på, at vi kan tage pokalen med hjem til Lolland-Falster, slutter Kok.

Der er kampstart 20:00 i Tingbjerg Idrætspark, hvor det dog desværre ikke vil være muligt at købe billet til kampen.

U17-holdet er sponsoreret af Danske Bank.