Seneste nyt

Lær morgendagens modstander at kende: Trelleborgs FF

af

I morgen rejser Nykøbing FC over Øresund for at spille en træningskamp mod Trelleborgs FF. Her kan du blive klogere på morgendagens modstander.

Der er dømt svensk modstand, når Nykøbing FC i morgen rejser over sundet for at spille en træningskamp mod Trelleborgs FF.

Trelleborgs FF blev dannet i 1926 og ligger i byen Trelleborg. Byen rummer små 50.000 indbyggere og på klubbens hjemmebane, Vångavallen, er der plads til ca. 7000 tilskuere.

Klubben har aldrig vundet det svenske mesterskab, men havde i midten af 1990’erne en succesfuld periode, hvor de ligeledes deltog i den daværende UEFA Cup. Her slog de Blackburn Rovers ud af turneringen.

I 2010 sluttede Trelleborgs FF som nummer fem i Allsvenskan, hvilket var deres bedste resultat siden 1993, men lykken varede kort, da de rykkede ned i Sveriges næstbedste række sæsonen efter.

Klubben røg sidenhen helt ned i landets tredjebedste række blot for få år senere at være tilbage i Allsvenskan. Trelleborgs FF røg dog i 2018 tilbage i den næstbedste række, hvor de derfor nu står overfor en sæson, hvor de skal forsøge at vende tilbage til det fornemmeste fodboldselskab i Sverige.

Der er kickoff i morgen klokken 13:00, og du kan efter kampen læse et fyldigt referat på Nykobingfc.com.

 

Foto: Trelleborgs FF.