Seneste nyt

Lad os gøre CM Arena til hele Lolland-Falsters fort!

af

Søndag d. 26. august spiller Nykøbing FC på hjemmebane, og vi håber at se DIG på stadion.

På søndag kl. 13:45 spiller hele Lolland-Falsters hold sæsonens første hjemmekamp i CM Arena, og vi håber at se dig på stadion, så vi sammen kan snuppe alle tre point.

Holdet oplevede stor opbakning, da vi havde to hjemmekampe i Nakskov, og det er ingen hemmelighed, at spillerne virkelig følte, at det gav dem det sidste skub. Ikke mindst da Lyngby blev slået ud af pokalturneringen, hvor stemningen på lægterne til tider var elektrisk.

Nykøbing FC er nu tilbage på den normale hjemme i CM Arena, og også her skal modstanderne føle, at det er umuligt at få point med hjem.

Lad os derfor stå sammen om at komme på stadion, bakke holdet op og sammen gøre CM Arena til hele Lolland-Falsters fort.

I denne uge op til kampen, er vi massivt til stede i bybilledet på Falster. Plakater er sat op på hele Falster, og på både fredag og lørdag deles der børnefribilletter ud i Nykøbing-by. Det kan du læse meget mere om på vores Facebookside.

Til selve kampen deles der gaver ud til de første 100 børn, der kommer på stadion, ligesom der er vin til de første 100 betalende voksne.

Derudover er der vanen tro delt sæsonkort ud til ALLE ungdomsmedlemmer i Nykøbing FC samt vores mange fantastiske samarbejdsklubber på Lolland-Falster. Vi glæder os utrolig meget til at se en masse glade børn på stadion, og vi kan garantere, at spillerne giver en autograf efter kampen.

Lad os skabe en festlig ramme d. 26. august kl. 13:45 og sammen sende Fremad Amager hjem til København uden et eneste point.

#SammenOm2020