Nyt fra netværket

Kvickly fortsætter på rejsen mod Superliga i 2020

af

Nykøbing FC og Kvickly fortsætter det gode samarbejde frem mod Superliga 2020.

Endnu en partner har valgt at forlænge samarbejdet med Nykøbing FC. Denne gang er det Kvickly, der til stor glæde for begge parter stadig kan siges at være med i Nykøbing FC.

For varehuschef Per Kristiansen, er det især det, at Nykøbing FC har stort fokus på den lokale forankring, der har betydet noget for forlængelsen.

– Vi har valgt at forlænge samarbejdet med Nykøbing FC, fordi vi rigtig gerne vil støtte op om landsdelens lokale sportsklubber. Vi vil rigtig gerne støtte de sportsklubber, der gør en indsats for de unge mennesker, og som samtidig gør god reklame for landsdelen.

– Det betyder meget for os, at Nykøbing FC har stor fokus på den lokale forankring, fordi vi gerne vil støtte op om ungdommen på Lolland-Falster. Samtidig vil vi i Kvickly naturligvis også gerne ses sammen med et stærkt brand som Nykøbing FC, fortæller Per Kristiansen.

Udover  den lokale forankring har Nykøbing FC’s gode netværk også spillet ind i beslutningen om fortsat at være en del af klubben.

– Vi har helt sikkert også fået noget ud af at være en del af netværket i Nykøbing FC. Vi har flere af vores kunder, der selvfølgelig ser os på stadion, men vi oplever også, at vi indbyrdes i netværket kan bruge hinanden – det betyder også meget, slutter Per Kristiansen.

Hvis du vil læse mere om Kvickly og deres mange gode tilbud, kan du finde deres hjemmeside her og Nykøbing Falster-afdelingens Facebookside her.