Seneste nyt

Kristensen: Opbakningen betyder alt for os

af

Nykøbing FC-truppen har i løbet af den forgangne uge oplevet massiv opbakning, og det betyder alverden for holdet, fortæller topscorer, Mathias Kristensen.

Onsdag aften var en svær aften for Nykøbing FC-truppen og alle med NFC i hjertet.

Er der nogle, der har holdt fanen højt, har det dog været fansene – både store som små.

Nykøbing FC blev således sent onsdag aften taget imod af støttende fans, og fredag fortsatte opbakningen da 130 fodboldskolebørn viste deres støtte med skilte og sang til formiddagstræningen. Endelig sendte fansene spillerne afsted med opbakning til søndagstræningen forud for dagens kamp.

Den enorme opbakning har gjort stort indtryk hos topscorer, Mathias Kristensen.

– Vi var nede i kulkælderen efter nederlaget på Amager, men allerede da vi kom hjem til klubben om aftenen fik vi det første mentale løft af vores fantastiske fans. Det var overvældende at mærke, hvor stor deres opbakning er til os, og hvor meget de elsker den her klub. Det er umuligt ikke at lade det gøre indtryk på en, siger MK inden, at han fortæller om fredagens seance med fodboldskolebørnene.

– Klubben var fyldt med børn fra Lolland-Falster i fredags, og det var meget rørende at mærke deres opbakning og store tro på os. Det er fantastisk at mærke, at vi har fansene og landsdelen bag os, og den opbakning betyder simpelthen alt for os. Vi tager det med os til kampen i aften, siger angriberen.

Aftenens modstander er Viborg, der kæmper en indædt kamp med Vejle for at rykke op i Superligaen. Selvom det pt. er to klubber i hver deres ende af tabellen, er MK dog ved godt mod.

– Det er selvfølgelig en svær kamp på papiret, men vi tror på os selv. Specielt efter, at vi har mærket, hvordan alle andre i klubben fortsat tror på os. Alle skal kigge indad, trække i arbejdstøjet og ud og kæmpe som vilde dyr for, at vi kan få noget med hjem fra Viborg, slutter MK.

Der er kampstart 18:30 og kampen kan enten ses på TV3 Sport, Viaplay Sport eller følges via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.