Seneste nyt

Kommunikations- og talentchef skifter til Superligaen

af

Kommunikations- og talentchef Frederik Scheuermann stopper fra 1. februar i Nykøbing FC, da han skifter til Lyngby BK i Superligaen.

Kommunikations- og talentchef i Nykøbing FC, Frederik Scheuermann, stopper ved udgangen af januar.

Stoppet sker på baggrund af, at Frederik har fået et flot og spændende tilbud fra Superligaklubben Lyngby BK, hvor han fremover skal være kommunikationschef.

Adm. Direktør i Nykøbing FC, Axel Castenschiold, anerkender Frederiks indsats for klubben og virksomheden over de seneste 5,5 år.

– Frederik har været et fantastisk bekendtskab for os siden, at han i 2017 selv henvendte sig til NFC med henblik på at ville optimere kommunikationen til glæde for alle NFC-fans. Vi har i perioden rykket os markant på alle dertilhørende parameter, og samtidig har Frederik spillet sin egen rolle større og større i klubben ved at have en utrolig stor berøringsflade med alt fra kommunikation over fanpleje til selve talentarbejdet i NFC, siger Axel Castenschiold inden, at han fortsætter.

– Frederik har store aktier i den stærke historiefortælling, der er bygget op omkring Nykøbing FC, og han har været vigtig ift. at åbne klubben udadtil. Vi siger farvel, og forhåbentlig på gensyn, til en dygtig medarbejder, som altid vil have en plads i NFC. Vi ønsker Frederik held og lykke i Lyngby og fremover.

Frederik Scheuermann er selv vokset op i Nykøbing Falster, og fra barnsben spillede han i den ene af NFC’s moderklubber.

Det har derfor ifølge Frederik selv været specielt at repræsentere hele Lolland-Falsters hold.

– Jeg har fra dag ét været utrolig stolt over at repræsentere Nykøbing FC, og som lokal betyder klubben enormt meget for mig. Det er derfor både fantastisk og vemodigt at skulle ud og prøve sig af væk fra ens hjerteklub, men når det er sagt, så er jeg sikker på, at NFC’s og min vej nok skal krydse igen engang i fremtiden. Jeg er meget taknemmelig for alle oplevelserne, som jeg har haft i NFC, og ikke mindst alle de fantastiske mennesker, som jeg har mødt undervejs. Jeg vil stadig følge klubben tæt og ikke mindst komme i Lollands Bank Park lige så ofte som muligt, siger Frederik Scheuermann.