Seneste nyt

Kom og sig farvel til Mads Kaalund på søndag

af

Søndag spiller Mads Kaalund sidste hjemmekamp for Nykøbing FC, og det bliver ifølge midtbanespilleren en vemodig omgang for ham.

Når Nykøbing FC søndag møder FC Helsingør hjemme i CM Arena, er det ikke blot sidste kamp på hjemmebane i denne sæson.

Det er også sidste hjemmekamp i NFC-trøjen for flere personligheder i Nykøbing FC og herunder Mads Kaalund, der glæder sig til kampen om end, at det bliver en vemodig omgang for ham.

– Det bliver selvfølgelig vemodigt, men jeg glæder mig rigtig meget til kampen. Det bliver fedt at slutte ordentligt af, og forhåbentlig tage en sejr, siger Kaalund inden, at han fortæller om klubbens betydning for ham.

– Nykøbing FC har betydet rigtig meget for mig som spiller. Det var her, at jeg fik de første rigtige minutter som senior, og det er her, at jeg har fået chancen og etableret mig. Det har været rigtig godt for mig at være i Nykøbing FC, og det har været en fantastisk tid.

Mads Kaalund har spillet mange flotte kampe i NFC-trøjen, men af højdepunkter er der alligevel to kampe, der står klarest i hukommelsen for ham.

– Min debut mod Næstved i 1. division er en kamp, som jeg husker tilbage på. Vi vinder 1-0, der var rigtige mange fans med, og de var rigtig glade – så det var en super oplevelse.

– Kampen mod Viborg her i efteråret, hvor vi vinder 3-0 er også en kamp, jeg ser tilbage på med glæde. Det er en kamp, der vidner om, hvor stor kvalitet vi har og hvor meget klubben har rykket sig fra, da jeg kom for tre år siden til nu, siger han.

Om få uger er Kaalund dog fortid i Nykøbing FC, og midtbanespilleren kommer da også til at savne klubben og omgivelserne. Selv er han dog ikke afvisende for, at det snarere er et ’på gensyn’ fremfor et ’farvel’.

– Jeg kommer til at savne mine holdkammerater og folk omkring klubben. Det er et rigtig specielt sammenhold, der er hernede og alle vil hinanden det bedste.

– Man ved aldrig, hvordan tingene udvikler sig indenfor fodbold, men jeg har været rigtig glad for at være her, og ville ikke have noget imod at komme tilbage en dag, slutter Kaalund.

Nykøbing FC og Mads Kaalund spiller sidste kamp i CM Arena på søndag kl. 13:45.