Seneste nyt

Kom og sig farvel til Emil Holten på søndag

af

Søndag spiller Emil Holten sidste hjemmekamp for Nykøbing FC, der ifølge angriberen har betydet meget for hans udvikling.

Når Nykøbing FC søndag spiller sæsonens sidste hjemmekamp i CM Arena, er det farvel til en række store personligheder i Nykøbing FC.

Herunder Emil Holten, der efter to år i blåt skal videre i karrieren. Selv står Emil Holten med en ambivalent og vemodig følelse over, at det snart er tid til sidste hjemmekamp.

– Jeg står med en meget ambivalent følelse. Jeg er jo selvfølgelig rigtig spændt på fremtiden, men omvendt har jeg jo også haft et par fantastiske år i Nykøbing FC, hvor jeg har været rigtig glad for at være. Det bliver vemodigt at sige farvel.

– Nykøbing FC har givet mig hår på brystet, og jeg har udviklet mig helt vildt som fodboldspiller. Jeg synes, at jeg er blevet meget dygtigere og mere moden som både fodboldspiller og menneske. Nykøbing FC har gjort meget for mig.

Emil Holten kom til Nykøbing FC fra AB, og han har i løbet af de sidste to år haft flere store oplevelser i NFC-trøjen. Selv peger han dog på to kampe, der har været ekstra specielle for ham.

– Jeg synes, at der har været mange højdepunkter i løbet af de sidste to år. Det der står klarest er mit første mål for klubben mod Brabrand, hvor vi vinder 1-0, men også vores 4-2-sejr over Næstved i efteråret, hvor der var masser af mennesker på lægterne. Det var fedt.

Den høje angriber har været utrolig vellidt af alle både i og omkring klubben, og selv kommer han da også til at savne Nykøbing FC, der har fået en stor plads i hans hjerte.

– Folkene hernede kommer jeg til at savne. Der er rigtig mange fantastiske mennesker både i og omkring klubben, og jeg har fået rigtig mange gode venner – dem kommer jeg til at savne.

– Jeg håber da, at jeg en dag kan spille i NFC-trøjen igen. Nu skal jeg lige ud og vende i det store udland først, slutter han med et smil på læben.

Nykøbing FC og Emil Holten spiller sidste hjemmekamp i denne sæson på søndag kl. 13:45, hvor modstanderen er FC Helsingør.