Seneste nyt

Kom i CM Arena og bliv deltager i ‘Scor Kassen’

af

Torsdag aften spiller vi årets sidste hjemmekamp, og det markeres ved Samarbejdsklubbernes Dag. Alle børn til og med 14 år har muligheden for at blive deltager i en særudgave af ‘Scor Kassen’, hvor der kan vindes et gavekort på 500,- kr. til Sportmaster. 

Året i CM Arena slutter med et brag, og det sker på torsdag, når vi klokken 19:00 tager imod topholdet fra Vejle BK!

Kampen er udvalgt til at være Samarbejdsklubbernes Dag, hvor vi hylder alle vores fantastiske samarbejdsklubber på landsdelen.

I den forbindelse bliver der ligeledes arrangeret en særudgave af Scor Kassen for børn til og med 14 år, hvor der er et gavekort på 500,- kr. til Sportmaster, hvis man rammer målet. I modsætning til de voksnes ‘Scor Kassen’ får børnene dog en lille fordel, da forsøget skal tages fra en halv banehalvdel.

I løbet af første halvleg bliver der sparket tre bolde ud på tribunen, og dem der griber dem er de heldige deltagere i særudgaven af ‘Scor Kassen’, der kommer til at foregå lige før voksenudgaven af ‘Scor Kassen.

Deltagerne får naturligvis også lov til at beholde deres bold.

Vi understreger, at konkurrencen kun er for børn til og med 14 år. Er du over 14 år og griber en bold, må du derfor glæde en yngre dreng/pige med bolden.