Seneste nyt

Koch: Vi skal spille med hjertet udenpå trøjen

af

Sebastian Koch og resten af Nykøbing FC-truppen er klar til at gå ud og dø med støvlerne på i sæsonens sidste seks kampe.

Tiden kalder på fight, mandshjerte og ikke mindst en præstation, der kan sikre tre point med hjem i bussen fra Amager til Lolland-Falster.

I aften besøger vi Fremad Amager i Sundby Idrætspark, og her kalder Sebastian Koch på en præstation, der viser, at holdet er klar til at dø med støvlerne på for klubben.

– Jeg synes, at vi mod Hvidovre gik ud og viste den rette mentalitet. Alle knoklede for hver en centimeter på banen, og vi viste, at selvom vi gerne vil være en boldspillende fodboldhold, så kan vi også gå ud og fighte samt slås for klubben. Vi skal ud med samme udtryk mod Fremad Amager og vise, at vi er klar til at dø med støvlerne på for at vende tingene rundt, siger Koch.

Nykøbing FC er fyldt med ildsjæle lige fra fansene, aktionærer, partnere til alle rundt omkring selve truppen.

Når man snakker med Sebastian Koch, kan man dog heller ikke være i tvivl om, hvad Nykøbing FC betyder for ham.

– Jeg elsker at være i Nykøbing FC, og det betyder så utroligt meget for mig, at vi alle lykkes med det her projekt sammen. Jeg brænder for klubben, og der er intet vigtigere for mig pt. end at vi kommer ud af det her stormvejr, som vi desværre er havnet i.

– Truppen og jeg går på banen i de sidste seks kampe med hjertet uden på trøjen. Vi ved, at vi spiller for mere end bare os selv, og at det her betyder så meget for landsdelen, slutter han.

Kampen mod Fremad Amager sparkes i gang i aften kl. 18:00, og den kan følges på enten Viaplay Sport eller via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.