Seneste nyt

Koch: Rigtig god start på opstarten

af

Sebastian Koch spillede en stor rolle, da Nykøbing FC i går slog FC Roskilde med 2-0 i en træningskamp. Koch er meget tilfreds med den foreløbige opstart.

Nykøbing-drengen Sebastian Koch er kommet flyvende fra land i opstarten, og i går var han direkte implicerede i begge mål i 2-0-sejren over FC Roskilde.

Den lynhurtige kantspiller er da også meget tilfreds med opstarten indtil videre.

– Jeg synes, at jeg har fået en god start på året, og jeg føler mig i god form. Jeg skal selvfølgelig blive ved med at bygge på, men indtil videre er jeg rigtig tilfreds med opstarten.

Sebastian Koch lagde mod FC Roskilde op til Emil Holtens 1-0-mål inden, at han i anden halvleg via et flot dybt løb sled sig til et straffespark, som Jakob Bonde omsatte til scoring.

Koch var efter kampen da også ganske tilfreds med kampens forløb.

– Jeg er for det første rigtig tilfreds med, at vi vandt kampen, og at vi spiller en virkelig god første halvleg. Vi finder hinanden rigtig godt, og tempoet i spillet så også godt ud. Jeg synes, at vi var dygtige til at holde i bolden, lave vores dybe løb og skabe chancer på den måde.

– Vi stod rigtig stabilt på banen. Defensivt så det godt ud, men også oppe foran, hvor jeg synes, at vores presspil fungerede flot. Kommunikationen var også super og alle virkede virkelig klar. Generelt så det skarpt ud i går – så stor cadeau til hele holdet, siger Sebastian Koch.

Næste opgave for Nykøbing FC er på fredag klokken 15:00, hvor FC København 2 gæster NFC Syd.