Seneste nyt

Koch, Lindberg og MK sikrede sejren mod AB Tårnby

af

Med en 3-1-sejr over AB Tårnby, sprang Nykøbing FC igen seks point foran nærmeste forfølger i 2. division.

Der var dømt top mod bund, da Nykøbing FC i dag tog imod AB Tårnby i CM Arena, hvor der for første gang var masser af glade tilskuere på stadion.

Kampens indledning gav da også de fremmødte fans noget at smile af, da NFC startede i højt tempo og skabte masser af chancer.

Allerede efter fire minutter havde Sebastian Koch bud efter et tidligt føringsmål, men hans forsøg på at kringle bolden i det lange hjørne gik snært forbi mål.

Minuttet efter var Nicolai Jessen tæt på at skabe en stor chance ud af ingenting, da han rundede en modspiller på mållinjen. Den sidste aflevering ind i feltet kiksede dog.

Jessen og Koch bød sig generelt flot til i dagens kamp, og efter 10 minutter var førstnævnte tæt på at følge op på sidste weekends målform. ’Geparden fra Rødby’ måtte dog se en helflugter efter et afrettet forsøg afvist af målmanden.

Få minutter efter forsøgte også Koch sig igen, da han efter et flot aflæg af Mathias Gehrt dog fik placeret sin afslutning for tæt på målmanden, der ikke havde problemer med at redde forsøget.

Der stod Nykøbing FC på det hele i de første 20 minutter, men pludselig var det AB Tårnby, der kom frem til kampens foreløbigt største chance.

Gæsterne strøg igennem i højresiden, hvor der pludselig var en friløber overfor Jannich Storch. Målmanden kom godt ud og fik gjort målet småt, hvorfor angriberen overplacerede sit forsøg til stor lettelse for de fremmødte tilskuere i CM Arena.

AB Tårnby kom sig over den svære start på kampen, og de kom bedre med i opgøret uden, at de dog for alvor blev farlige i denne periode.

Nykøbing FC sværmede mod halvlegens afslutning mod AB Tårnby målet, men der skulle et keeperkoks til før, at NFC kunne bringe sig i front.

Mathias Kristensen trak ned i banen, tog bolden til sig og så kunne han sende Sebastian Koch i dybden. Afleveringen fik rigeligt, men den ellers velspillende AB Tårnby-målmand sparkede forbi bolden, og så kunne Sebastian Koch løbe bolden op og prikke bolden i det tomme net til 1-0.

Dermed kunne NFC gå til pause med en 1-0-føring.

I pausen meldte vores partner Kaup & P sig med et målsponsorat, der gav gevinst, hvis anfører Lars Pleidrup kom på tavlen.

Man skulle tro, at Legende-Lars havde hørt ’udfordringen’, for to minutter inde i 2. halvleg havde han bud efter scoringen. Afslutningen kom efter endnu en tilnærmelse fra Nicolai Jessen, som i denne omgang fik reddet sit forsøg på stregen efter et hjørnespark.

Nykøbing FC kom i det hele taget stærkt ud til anden halvleg, og i en situation tilsvarende den tidligt i første halvleg, måtte Nicolai Jessen igen se AB Tårnby-målmanden hive en flot redning ud af ærmet.

Herefter fulgte en periode uden større chancer, men hvor NFC var i kontrol.

Efter 65 minutter foretog Claus Jensen en dobbeltudskiftning, da både Søren Christensen og Kristian Lindberg kom på banen.

Det gav pote med 20 minutter igen, da Søren Christensen splittede Tårnby-forsvaret ad med en knivskarp aflevering gennem kæderne til Sebastian Koch. Trods riven og flåen i Koch fik hurtigløberen vristet sig fri og spillet Kristian Lindberg helt fri, hvorfor han kunne sparke bolden i kassen til 2-0.

Dermed så det ud til, at kampen var lukket og slukket, men med 10 minutter igen fik AB Tårnby alligevel bragt lidt spænding ind i opgøret.

Først fik Jacques Bang Sørensen sendt et kvalificeret hovedstød afsted, som Jannich Storch dog fik vippet til hjørnespark, men på netop det efterfølgende hjørnespark fik AB Tårnby reduceret til 2-1.

Nåede man at blive nervøs for et sent pointtab skabte NFC dog hurtigt ro i maven.

Igen spillede Søren Christensen en god bold ud til Sebastian Koch, som gav bolden videre til Mathias Gehrt, der chippede bolden i feltet til topscorer Mathias Kristensen. Den store fynbo svigtede vanen tro ikke, men slog et søm i AB Tårnby-kisten og headede bolden i kassen til 3-1.

Dermed var kampen reelt afgjort, men i dommerens tillægstid, var det endda tæt på at blive 4-1 efter en omstilling. Kristian Lindberg slap igennem i venstre side, hvorfra han spillede Koch fri i højresiden. AB Tårnby nåede flot tilbage, men Koch fik alligevel sendt en afslutning afsted, der dog blev afvist af ydersiden af overliggeren.

Det blev derfor ikke til flere mål, men facit kunne ingen pille ved – tre point til NFC og dermed er der fortsat seks point ned til HIK på 2. pladsen i 2. division.

Nykøbing FC – AB Tårnby

3-1 (1-0)

1-0, Sebastian Koch (42 min)

2-0, Kristian Lindberg (73 min)

2-1, Abdou James Goddard (80 min)

3-1, Mathias Kristensen (83 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Mikkel Andersen, Jacob Blach, Kasper Jensen, Lars Pleidrup, Victor Christiansson, Mads Carlson (65. Søren Christensen), Mathias Gehrt (87. Benjamin Lauridsen), Sebastian Koch, Nicolai Jessen (65. Kristian Lindberg), Mathias Kristensen.