Seneste nyt

Koch om jubelscenen: En cadeau til fansene

af

Sebastian Koch scorede til 3-0 i dagens sejr mod HB Køge, og det blev fejret på behørig vis. En cadeau til fansene, kaldte Sebastian Koch efterfølgende jubelscenen.

15 sekunder. Mere tid skulle Sebastian Koch ikke bruge på banen før, at han med en hård flad afslutning kort efter sin indskiftning scorede til 3-0 mod HB Køge.

Målet var Kochs første i 1. division og kom på hans første berøring i dagens kamp. Glæden var da også til at få øje på i jubelscenen, da han smed trøjen og strøg ud til de medrejsende fans.

Det var ifølge den lynhurtige kantspiller en cadeau til fansenes opbakning.

– Det var en fantastisk fed følelse at lukke og slukke kampen på den måde, og så synes jeg bare, at fansene leverede fantastisk igen i dag. Det var ment som en cadeau til dem, fordi de har støttet os så godt, som de har i de seneste kampe – det sætter vi utrolig stor pris på, siger Sebastian Koch inden, at han roser holdkammeraterne.

– Vi har en rigtig stærk trup, hvor alle kan byde ind og levere, når det kræves. I dag var der et par ændringer, men alle gjorde det alligevel fremragende.

– Thomas Villadsen har ikke stået på kassen i noget tid, men stor ros til ham for at komme ind og gøre det så godt, som han gjorde.

Sebastian Koch var forud for opgøret ude og sige, at holdet ville have revanche for senest de to hold mødtes. Det fik han, og det var ifølge offensivspilleren med til at gøre det ekstra fedt.

– Det er en så fed sejr, og det er med til at give det lidt ekstra, at det er første gang, at vi vinder her.

– Vi var ekstra opsatte på at tage sejren i dag, fordi vi føler, at vi har haft nogle tætte kampe mod HB Køge, som vi godt kunne have vundet. Det var super at tage en overbevisende sejr.

Næste mulighed for Sebastian Koch og resten af holdet til at juble med fansene er fredag, hvor vi gæster FC Fredericia. Der er kickoff klokken 18:00.