Seneste nyt

Kjerrumgaard: Vi kan godt gøre ondt på OB

af

Luca Kjerrumgaard er lejet ud fra OB, og han glæder sig til mødet med de holdkammerater, som han forlod for en uges tid siden.

Der venter et specielt opgør for Nykøbing FC, når traditions- og Superliga-klubben OB gæster Lollands Bank Park i morgen aften.

Specielt bliver det også for Luca Kjerrumgaard, som for blot en lille uges tid siden blev lejet ud til NFC fra netop OB.

Angriberen glæder sig til gensynet med OB, som han godt mener, at NFC kan bide skeer med.

– Det bliver super fedt at spille mod OB. Hvis vi kan fortsætte nogle af de takter, som vi viste mod FC Helsingør, så tror jeg også, at vi har en chance og kan gøre ondt på dem.

– OB har fået lidt point her på det seneste, og det virker til, at der er kommet lidt mere tro på tingene. Jeg tror, at de kommer til Nykøbing med god selvtillid, men vi tror også på os selv, siger Luca Kjerrumgaard.

OB nåede i sidste sæson hele vejen til finalen i pokalturneringen, hvor de dog i sidste ende på bitter vis tabte i straffesparkskonkurrence til FC Midtjylland.

Oplevelsen har ifølge Kjerrumgaard gjort, at OB vil satse på at gentage oplevelsen.

– OB nåede hele vejen til finalen sidste år, og det tror jeg har givet blod på tanden ift. at nå hele vejen igen. Så de tager den her kamp meget alvorligt. De ved godt, at det ikke ligefrem er et eller andet Danmarksserie-hold, som de skal ned og møde, men et hold fra NordicBet Ligaen med kvalitet.

– Vi har en sund respekt for OB, men vores mindset er, at vi skal ud og spille vores eget spil og være en trussel frem ad banen, slutter han.

Du kan købe billet til kampen på nfc.eventii.dk.