Seneste nyt

Kjerrumgaard: Skal fortsætte de gode takter

af

Nykøbing FC er kommet godt fra land i årets træningskampe, og de takter skal ifølge holdets topscorer følges op i morgen mod AB.

Med en 3-2 og 3-1-sejr over henholdsvis Hillerød og HIK, er Nykøbing FC kommet godt fra land i opstartens træningskampe.

I morgen gælder det den tredje kamp i rækken, når modstanderen hedder AB, og her håber Luca Kjerrumgaard, at han og holdkammeraterne kan fortsætte med at lægge på præstationerne.

– Jeg synes, at vi har set rigtig skarpe ud både på træningsbanen og i vores to kampe. Specielt mod HIK, synes jeg, at man kunne se, at relationerne sidder mere og mere, hvor de skal, og man havde følelsen af, at vi godt kunne have gjort endnu mere ondt på HIK, hvis den sidste skarphed havde været med os. Den skal vi blandt andet bygge på i de næste kampe, siger Kjerrumgaard, som også selv kom i gang mod HIK.

– Jeg sad over i den første kamp mod Hillerød, så det var dejligt at komme ind og få 45 minutter mod HIK og ikke mindst bidrage med mål og en assist. Det håber jeg da at kunne igen i morgen, slutter han.

Der er kampstart på AB’s træningsanlæg kl. 13:00.