Seneste nyt

Kjeldsen: Vi skal gøre vores eget arbejde

af

Nykøbing FC er afhængige af resultatet i en anden kamp søndag eftermiddag, men fokus er for Gustav Kjeldsen og resten af truppen udelukkende på egen kamp mod Vendsyssel.

Da Hvidovre torsdag aften tabte hjemme til Skive, blev en dør åbnet på klem for Nykøbing FC’s chancer for overlevelse i NordicBet Ligaen.

Det kræver dog som minimum en NFC-sejr i morgen, og det er noget, som truppen har fuld fokus på.

– Der er ingen tvivl om, at det stadig ligger til Hvidovre, men vi har fuld fokus på at gå ud og gøre vores eget arbejde. Uanset hvad skal vi slå Vendsyssel, for hvis vi ikke gør det, så er alt andet ligegyldigt, siger Kjeldsen inden, at han fortsætter.

– Vi viste senest mod Vejle, at vi kan præstere med ryggen mod muren, og det skal vi ud og gøre igen i morgen mod Vendsyssel. Selvom vi har tabt nogle kampe i træk, så har vi stadig en stor tro på, at vi kan gå ud og slutte sæsonen i CM Arena godt af.

Nykøbing FC og Vendsyssel spiller oftest tætte kampe, og forsvarsspilleren forventer da også en ny tæt og intens kamp mod gæsterne fra Nordjylland.

– Det hører til sjældenhederne, at det ikke er en tæt kamp i NordicBet Ligaen, men ikke desto mindre, er det nok det, som vi skal forvente igen i morgen. Vi skal have fjernet de personlige fejl, fighte som ind i helvede og være knivskarpe i begge felter. Leverer vi det, så er jeg sikker på, at vi om ikke andet får gjort vores til, at vi stadig kan være i live til sidste spillerunde, slutter Kjeldsen.

Kampen fløjtes i gang i morgen kl. 13:00.