Seneste nyt

Kjeldsen: Sund respekt for Fredericia

af

Gustav Kjeldsen tror på en ny underholdende kamp mod Fredericia, hvem han og resten og truppen har en sund respekt for.

Der var drama for alle pengene, da Nykøbing FC i starten af september på udebane spillede 2-2 mod FC Fredericia.

En af årsagerne til, at det blev en dramatisk kamp, var ikke mindst to straffesparksredninger af NFC-målmand, Jannich Storch, men spørger man Gustav Kjeldsen, så satser han ikke på, at en lignende stor præstation bliver nødvendig.

– Det var selvfølgelig en helt specielt oplevelse, at kampen udartede sig, som den gjorde, men lad os bare undlade at komme dertil igen. Det vigtigste er, at vi går ud og leverer på det niveau, vi ved, at vi har, og som vi tidligere har vist. Gør vi det, så tager vi også alle tre point, vurderer Gustav Kjeldsen, der dog har respekt for søndagens modstander.

– FC Fredericia er et virkelig dygtigt hold. I sæsonens første kamp, havde vi godt styr på dem i første halvleg, men de viste også, at de kan spille i højt tempo. Vi har en sund respekt for dem og deres evner, men vi har samtidig også en stor tro på egne evner og på, at vi kan tage sejren. Det bliver i hvert fald helt sikkert en ny underholdende kamp i CM Arena, siger han.

Nykøbing FC hungrer efter en sejr, og Kjeldsen lægger ikke skjul på, at han er træt af de manglende tre point.

– Der er fandme ikke noget, vi hellere vil end at vinde på søndag. Vi skal ud og vise, at vi bestemmer i CM Arena, og så er jeg egentlig ligeglad med om vi vinder 1-0 eller 4-3. Vi skal bare have den sejr, slutter Kjeldsen.

Der er kickoff på søndag kl. 14:00 i CM Arena.