Seneste nyt

Kjeldsen: Respekt for Hvidovre, men stor tro på os selv

af

Gustav Kjeldsen ser frem mod lørdagens udekamp mod Hvidovre, hvem man ifølge forsvarsspilleren skal have en sund respekt for.

Er der noget, alle i NordicBet Ligaen kan blive enige om, så er det, at der ikke findes nogle nemme kampe.

Se blot på seneste rundes kampe, hvor topholdene tabte point til bundholdene og hvor resten af kampene desuden enten endte uafgjort eller med en ét-måls-sejr.

Forsvarsspiller Gustav Kjeldsen og resten af truppen er derfor også meget opmærksomme på ikke at lade sig forblænde af, at Hvidovre pt. ligger under nedrykningsstregen.

– Der er ingen kampe i NordicBet Ligaen, hvor man kan forvente at vinde, hvis ikke man selv rammer 100%. Kampen mod Hvidovre bliver en ny svær opgave, og vi skal være der fra start af, hvis vi skal have alle tre point med hjem, siger Gustav Kjeldsen inden, at han fortsætter.

– Man er nødt til at have en sund respekt for alle modstandere i den her række, og det har vi selvfølgelig også for Hvidovre. De har nogle forcer, som vi skal være skarpe på, men det er jeg heller ikke et sekund i tvivl om, at vi nok skal være i morgen.

Tro på egne evner

Nykøbing FC er ubesejrede i de seneste seks NordicBet Liga-kampe, og forsvarsspilleren mærker da også en stor tro på egne evner i truppen.

– Vi er en meget sammentømret trup, hvor vi hver dag arbejder stenhårdt for at nå de mål, som vi har sat os. Træningsmiljøet er stærkt, konkurrencen på de enkelte pladser er sund, og så er vi bare en gruppe med en enorm tro på egne evner samt vores måde at spille på – det smitter heldigvis af på banen i øjeblikket, fortæller Kjeldsen, der som altid går efter tre point i morgendagens kamp.

– Det bliver som sagt ikke en nem kamp – så langt fra, men vi går efter sejren. Det gør vi altid, slutter han.

Der er kickoff i morgen kl. 15:30, og kampen vil desværre fortsat være uden tilskuere. I stedet kan kampen følges live på Viaplay eller via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.