Nyt fra netværket

Kikko og Nykøbing FC forlænger partnerskabet: Det er nu det gælder

af

Nykøbing FC og Kikko forlænger partnerskabet frem mod målet om at bringe Superligaen til Lolland-Falster i 2020.

Skal du holde et selskab enten ude eller hjemme, så er Kikko leveringsdygtige, når det kommer til god gammeldags dansk mad.

I Nykøbing FC har vi stor glæde af Kikkos mad, da de blandt andet står for maden til vores NFC 55+ arrangementer.

Indehaver af Kikko, Erling Clausen, fortæller om virksomheden.

– Det vi har mest af er selskaber i huset, hvor vi har plads til 250 gæster, men vi har også mad ud af huset til selskaber. Rent madmæssigt gør vi os mest i god gammeldags dansk mad – altså noget med noget sovs og kartofler til. Folk skal jo gerne have noget på tallerkenerne, griner han inden, at han fortsætter.

– Vi har været her siden 1983, hvor vi startede med et mindre lokale, hvor der var plads til 30-40 personer. Sidenhen har vi fået flere og større lokaler, hvorfor vi nu har plads til nogle rigtig store selskaber.

Nykøbing FC har visioner om at bringe Superliga-fodbold til Lolland-Falster i 2020, og ifølge Erling Clausen er det derfor også nu, at man skal bakke op om projektet.

– Vi vil rigtig gerne være med til at støtte op om visionen om at få Superligaen til landsdelen. 2020 nærmer sig jo, og det handler om at bakke ekstra op, når målet nærmer sig. Det jo nu, at det gælder og nu, at det bliver rigtig sjovt, slutter Erling Clausen.

På billedet ses Erling Clausen ude foran Kikko, der er beliggende på Vendsysselvej 9 i Nykøbing Falster.

Du kan finde Kikkos hjemmeside her.