Seneste nyt

Kasper Jensen: Vi viste stort sammenhold

af

Nykøbing FC nappede i går en flot 3-0-sejr over HB Køge i en kamp, der bølgede frem og tilbage. Sammenholdet var ifølge Kasper Jensen nøglen til sejr.

En kedelig statistik omkring, at Nykøbing FC aldrig havde vundet ude over HB Køge blev i går slettet godt og grundigt.

3-0 til gæsterne fra Lolland-Falster stod der ved slutfløjt på måltavlen, og det var ifølge midterforsvarer Kasper Jensen en stor lettelse.

– Vi havde en forventning om, at vi kunne tage til HB Køge og vinde selvom, at vi aldrig havde vundet deroppe. Det var er selvfølgelig en stor glæde og en kæmpe lettelse, at vi endte med at tage alle tre point.

– Vi spillede en god omgang bold, og jeg synes, at kampen var tættere end resultatet viser. Der var perioder, hvor vi var under pres, men der viste vi, hvor godt vi står sammen som hold – og så vinder man også, fortæller Kasper Jensen.

HB Køge blev holdt fra scoringer i samtlige 90 minutter, og det giver ifølge Kasper Jensen noget at arbejde videre med samtidig med, at der også er ros til gårsdagens målmand.

– Det betyder meget for os at holde nullet. Det har jo været enten eller for os i den her sæson, så at det blev ’eller’ i går giver en god base at bygge videre på frem mod Fredericia på fredag.

– Villadsen stod også en god kamp i går. Han havde nogle gode redninger på nogle vigtige tidspunkter, og det var godt at se, at han stadig har højt niveau selvom, at han har siddet lidt ude på det seneste, roser Jensen.

Sammenholdet var ikke kun tydelig på banen i går. Også udenfor kridtstregerne blev der vist højt niveau, da fanfraktionen Nordkurven om formiddagen havde sendt bussen afsted mod HB Køge med bannere, sang og fyrværkeri. Det gav ifølge Kasper Jensen et boost.

– Det var helt fantastisk. Det var en lille snært af noget større, så stor cadeau til fansene for at være med til at sætte os op til kampen på den måde. Kampen igennem larmede de jo mere end HB Køges fans, og det mærkede vi meget tydeligt derinde, slutter Kasper Jensen.

Næste opgave for Nykøbing FC er på fredag, hvor opgaven hedder Fredericia på udebane.