Seneste nyt

Kasper Jensen: Vi skal ud og vise, hvad vi er lavet af

af

Nykøbing FC-drengene er sultne efter at vaske sidste weekends plet væk.

Når Nykøbing FC på søndag tager på en svær opgave ude mod Lyngby BK, er det med to missioner. Sejren samt de tre point skal med hjem til Lolland-Falster og NFC-drengene skal vise, at sidste weekends kamp er lagt bag dem.

Spørger man Kasper Jensen, så kan holdet næsten ikke vente med at komme ud og revanchere sidste weekends kamp.

– Kampen mod FC Roskilde i sidste weekend var dyre lærepenge, og efter kampen var vi ekstremt trætte af den præstation, som vi lagde for dagen. Det var langt under vores niveau. Vi har brugt starten af ugen på at komme videre, og vi er fuldstændig klar til at gå ud og vise, at vi er bedre end det vi viste i sidste weekend. Vi skal vise, hvad vi er lavet af både mentalt og på fodboldbanen, siger Kasper Jensen, der mærker en god indebrændthed i truppen.

– Der er virkelig blevet gået til den i træningen, og det er tydeligt at mærke, at folk brænder for at komme ud og vise noget. Vi skal ud og smadre igennem samt spille som vi ved, at vi kan.

Vi skal blot en god måneds tid tilbage for at finde det seneste møde med Lyngby BK. Her endte kampen 1-1 efter en tæt kamp, og det er præcis, hvad Kasper Jensen spår omkring søndagens kamp.

– Holdene i NordicBet Ligaen er jævnbyrdige, og man får absolut intet foræret, hvis ikke man er der på dagen. Det bliver ikke anderledes mod Lyngby, som vi spillede en helt lige kamp mod sidst. Vi ved, hvordan vi kan ramme Lyngby, og jeg kan love dig for, at vi også har viljen til at slå igen, slutter Jensen.

Der er kickoff på Lyngby Stadion klokken 13:45 på søndag.