Seneste nyt

Kasper Jensen: Vi skal ud og give 110%

af

Kasper Jensen glæder sig til søndagens udekamp mod Vejle, der ifølge forsvarsspilleren bliver en svær, men langt fra umulig opgave.

Søndag skal Nykøbing FC følge op på sidste weekends flotte 3-1-sejr hjemme i CM Arena over HB Køge, og det skal ske i Vejle, der lægger græs til anden opgave i denne sæson.

Superliga-nedrykkerne fra Vejle er en svær modstander, men også en modstander som NFC kan få et godt resultat imod, hvis alle giver sig fuldt ud. Det mener Kasper Jensen, der kalder på arbejdsraseri.

– Vi skal ud og fortsætte takterne fra i søndags mod HB Køge. Specielt i første halvleg fik vi vist, hvad det er vi står for rent spillemæssigt, men hele kampen igennem arbejdede vi stenhårdt for hinanden. Vi skal ud og give 110%, hvis vi skal have noget med hjem fra Vejle, og det er vi fuldstændig klar til, siger Kasper Jensen, der spår en tæt kamp.

– Jeg tror, at det bliver en tæt og underholdende kamp mellem to hold, der rigtig gerne vil spille fodbold. Vi skal være modige, ekstremt arbejdsvillige, koncentrerede og ikke mindst skarpe i begge felter. Rammer vi vores niveau, så kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne tage point med hjem i bussen.

Selvtilliden i Nykøbing FC er efter en god opstart og sidste weekends sejr stor. Kasper Jensen kan da også berette om en fantastisk stemning i truppen, hvor alle er klar til at yde for hinanden og klubben.

– Sejren i sidste weekend har selvfølgelig givet stemningen et ekstra nøk i den rigtige retning, men generelt er der bare en utrolig positiv stemning på i og omkring truppen. Alle har det godt med hinanden, og det mærker man også på banen. Alle er villige til at løbe de ekstra meter for hinanden, og det er virkelig en fornøjelse at være en del af, slutter Jensen.

Kampen mod Vejle spilles på søndag klokken 15:00, og du kan som sædvanligt følge kampen via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.