Seneste nyt

Kasper Jensen: Vi lægger hele tiden på

af

NFC-drengene er kommet godt fra land i opstarten, og spørger man Kasper Jensen, kan han godt mærke, at der hele tiden lægges på formen.

Det stormer og regner udenfor, men uanset hvad er Nykøbing FC-drengene på træningsbanen for at blive helt klar til det spændende forår i NordicBet Ligaen.

Træningen byder i øjeblikket på en god blanding af fysisk og teknisk træning, og det er noget, der skærper spillerne, fortæller Kasper Jensen.

– Vi er stille og roligt ved at komme i rigtig god form. Alle kom tilbage i god forfatning, men det er klart, at når vi bliver pisket igennem af TC (fysisk træner, red.), så er det noget, der giver ekstra luft i lungerne, siger Jensen, inden at han fortsætter.

– Der er stadig en måneds tid til sæsonstart, men vi er så småt ved at påbegynde at kigge på nogle ting, der kan optimeres i vores spil. Alt i alt har det været en rigtig god opstart indtil videre, og vi glæder os til kampen i morgen mod Næstved.

Træningskampe mod arvefjenderne fra Næstved er nærmest blevet en fast bestanddel af forberedelserne til en ny halvsæson, og selvom der er tyk streg under ’træningskamp’, får intensiteten altid lige et ekstra nøk, når ’De Grønne’ kommer forbi.

– Kampe mod Næstved er bare noget særligt for os. Det er klart, at det betyder langt mere, når vi møder hinanden i divisionen – når de altså er i samme række som os – men selvom det er en træningskamp, synes hverken vi eller de, at de er sjovt at tabe til det andet hold. Det bliver en god kamp, slutter Jensen.

Kampen er grundet den forventede storm over Sydhavsøerne rykket til Maglemølle Storhallen i Næstved med kampstart kl. 12:30.