Seneste nyt

Kasper Jensen: Vi fortsætter med at bygge på

af

Forsvarsspiller Kasper Jensen spillede en ny flot kamp i går aftes, og dagen derpå glæder han sig stort over sæsonens første ligasejr.

Fredag aften kom sæsonens første sejr i NordicBet Ligaen, og det var en hårdt tilkæmpet en af slagsen på udebane mod FC Fredericia.

Sejren kom ovenikøbet i kølvandet på sidste weekends skuffelse mod SønderjyskE, og det var kun med til at gøre lettelsen over sejren større for Kasper Jensen.

– Lige så nedtrykt jeg var i sidste weekend, lige så glad er jeg for gårsdagens resultat. Det er kæmpestort, at vi får vendt skuffelsen fra sidste weekend til en sejr i Fredericia. Vi har kæmpet længe for de tre point, og at de så kommer i hus på den her måde efter 95 minutters fight – det er fantastisk og en kæmpe lettelse.

– Jeg synes, at den her sejr har ligget i luften, og jeg ser det som en udtryk for, at vi bliver belønnet for det hårde arbejde, som vi har lavet de seneste mange uger. Vi har hele tiden bygget på, og det fortsætter vi med at gøre herfra.

– Det har været svært for alle, og efter en kamp som mod SønderjyskE er det klart, at man bliver presset på den mentale del, men jeg synes, at Claus (Jensen, red.) har været god til at holde os til ilden og på tæerne ift. at sejren lå lige rundt om hjørnet. Det har ikke været nemt efter 11 kampe uden sejr, men nu står vi her, og jeg er bare utrolig glad for sejren.

Næste opgave for Kasper Jensen og resten af holdet er næste lørdag, hvor Hillerød gæster Lollands Bank Park.