Seneste nyt

Kasper Jensen: Skal fortsætte med at arbejde benhårdt

af

Efter gårsdagens sejr over Silkeborg indtager Nykøbing FC 5. pladsen i NordicBet Ligaen. Højreback Kasper Jensen henviser til benhårdt arbejde som grunden til den nuværende succes.

Weekenden blev rundet af med en forrygende NFC-sejr på 3-1 over topholdet Silkeborg IF.

Kasper Jensen spillede en ny flot kamp på højrebacken, og han glæder sig over den flotte skalp og over at have trukket det længste strå i en ny tæt NordicBet Liga-kamp.

– Man står selvfølgelig med en fantastisk følelse i dag. Det var en ret lige kamp, hvor begge hold spillede fremadrettet, god og underholdende fodbold. Jeg synes, at vi står rigtig godt defensivt, og så er vi bare lynende farlige i offensiven.

– Vi var en smule under pres i de første 20 minutter, men vi følte os komfortable nede i defensiven, og de kom ikke frem til det helt store på trods af, at de havde bolden mest i den periode.

– Langsomt får vi nogle succesoplevelser, der gør, at vi kommer bedre med i kampen, og så synes jeg også, at vi er det bedste hold på banen, da vi går til pause. Vi gik i omklædningsrummet med en rigtig god følelse og så var anden halvleg bare helt perfekt for os, siger Kasper Jensen.

Sejren bragte Nykøbing FC op på 5. pladsen – a point med tredjepladsen. Kasper Jensen vil ikke tænke for meget i placeringer, men henviser til, at der bare skal knokles igennem i hver eneste kamp.

– Det er kun os selv, der kan beslutte, hvad det her kan føre til. Vi skal fortsætte med at arbejde benhårdt i hver eneste kamp, fordi vi ved, at alle kampe i den her række er sindssygt tætte. Ingen kampe er hverken vundet eller tabt på forhånd, så det er fuldstændig op til os selv.

Kasper Jensen har spillet højreback for Nykøbing FC i de seneste tre kampe, hvor der er kommet syv point på kontoen. Højrebacken har ellers siddet lidt på bænken i efteråret, og det har ifølge ham selv været en lærerig proces at knokle sig tilbage i startopstillingen.

– Det har været en lærerig periode for mig. Jeg har været lidt under pres mht. at skulle lære at sidde på bænken, men jeg har sagt fra start af, at jeg bare vil arbejde videre. Jeg tror meget på, at hvis man arbejder hårdt, så skal man nok få chancen før eller siden, og jeg føler, at jeg har grebet den i de seneste kampe.

Næste opgave for Kasper Jensen og resten af Nykøbing FC er på søndag, hvor der er dømt arvefjendeopgør i Næstved.