Seneste nyt

Kasper Jensen roser holdindsatsen efter sejr

af

Der blev kriget til allersidste fløjt, da Nykøbing FC her til eftermiddag besejrede Vendsyssel med 1-2. Efter kampen roste Kasper Jensen hans holdkammerater for forrygende fight.

Overtidsspøgelset kiggede igen frem, da Nykøbing FC her til eftermiddag mod slutningen af kampen mod Vendsyssel blev presset tilbage i defensiven.

I modsætning til i sidste weekend stod Nykøbing FC dog forbilledligt imod, og så kunne Kasper Jensen og co. tage alle tre point med hjem i bussen til Sydhavsøerne.

Kasper Jensen var derfor svært tilfreds umiddelbart efter kampen.

– Det viser rygrad og fantastisk god moral, at vi igen formår at rejse os efter sådan en kamp som i sidste weekend. Alle kriger for hinanden, og det er indtil sidste fløjt. I dag gjorde vi det sgu som et hold, og det skal alle have kæmpe ros for. Det var en fornøjelse, siger Kasper Jensen, inden at sætter ord på selve kampen.

– Jeg synes, at vi spiller en rigtig fin kamp. Før udvisningen føler jeg, at det er en meget tæt kamp, men herefter synes jeg egentlig, at vi er i kontrol. Det kan godt være, at nogle vil sige, at vi skulle have domineret mere, når de var 10 mand, men det er fuldstændig underordnet lige nu. Jeg følte, at vi havde kontrol, og de kom heller ikke frem til meget i slutfasen, så jeg synes, at sejren er fuldt fortjent.

Nykøbing FC mangler blot to kampe i denne sæson, og nu håber forsvarsspilleren, at holdet kan bruge dagens kamp til at tage momentum med ind i dem.

– Sejren giver os utrolig meget. Vi har hele tiden følt, at vi var på vej hen et godt sted, men det er klart, at de tre point virkelig gør noget for selvtilliden. Det skal vi tage med os videre på tirsdag mod SønderjyskE og til arvefjendeopgøret mod Næstved næste lørdag, slutter han.

Næste opgave er netop allerede på tirsdag, hvor SønderjyskE venter i Lollands Bank Park i pokalturneringens 1/8-finale.

Du kan købe din billet til den kamp på nfc.eventii.dk.