Seneste nyt

Kasper Jensen glæder sig over sejr og samarbejdet med Blach

af

Kasper Jensen fik lyncomeback i dagens sejr mod Roskilde KFUM, hvor han glæder sig over sejren og samarbejdet med forsvarskollega Jacob Blach.

Torsdag var Kasper Jensen officielt tilbage i NFC-trøjen, og lørdag eftermiddag var han så allerede at finde i startopstillingen til kampen mod Roskilde KFUM.

Efter et par hektiske dage kunne han efter dagens kamp glæde sig over en 2-1-sejr og et vellykket samarbejde med Jacob Blach i midterforsvaret.

– Det var lidt to forskellige halvlege. I første halvleg har vi det lidt svært, men jeg synes stadig, at vi er det bedste hold på trods af, at vi ikke synes, at vi får gjort vores ting.

– I anden halvleg har vi 30 rigtig gode minutter, hvor vi får sat tempoet op og får gjort det svært for dem. Det var fortjent, at vi fik scoret til 2-1, og efter vores mål bliver det lidt en hektisk kamp, hvor de jagter udligningen helt vildt, og vi må forsvare os lidt, siger Kasper Jensen inden, at han roser sin unge forsvarskollega, Jacob Blach.

– Jeg synes, at samarbejdet gik rigtig fint. Det var vores første kamp sammen, og vi skulle lige finde hinanden, men jeg synes, at vi kom rigtig godt efter det. Vi har arbejdet hårdt i løbet af ugen for at lære hinanden at kende, så det var dejligt, at det gik fint. Jacob har et stort potentiale, og det mærkede jeg tydeligt i dag, siger Jensen.

Kasper Jensen har trænet med NFC i løbet af vinteropstarten, men det var hans første kamp i et godt stykke tid. Alligevel følte midterforsvareren, at kampen forløb godt.

– Jeg har siddet ude for fodbolden i noget tid, og optakten til den her kamp har selvfølgelig også været speciel. Jeg synes, at det gik udmærket, men det er klart, at der mangler noget timing osv. som man kun får gennem kamp. Træning kan gøre meget, men det er i kampene, at man lige får det sidste, slutter Jensen.

Næste opgave for Nykøbing FC er på udebane på FA2000.