Seneste nyt

Kasper Jensen: Et tilvalg af drømmen om udlandet

af

Ved årsskiftet er Kasper Jensen fortid i Nykøbing FC, da han har fået chancen for at udleve drømmen om at spille i udlandet.

Da Nykøbing FC fredag aften spillede mod HB Køge, blev det samtidig den sidste kamp i NFC-trøjen i denne omgang for Kasper Jensen.

Kasper Jensen har med fem og et halvt år i klubben fået Nykøbing FC ind under huden, og det er da derfor også vemodigt for forsvarsspilleren at forlade den klub, der i sin tid gav ham chancen på seniorniveau.

– Det er selvfølgelig vemodigt at skulle forlade Nykøbing FC. Det er her, hvor jeg er gået fra at være dreng til en mand, og det er her, hvor jeg fik min første seniorkontrakt i sin tid. Klubben troede på mig på et tidspunkt, hvor jeg lidt havde mistet lysten til fodbold, og det er jeg utrolig taknemmelig for, siger Kasper Jensen inden, at han fortsætter.

– Mine godt og vel fem år i klubben har været fantastiske. Hele setuppet, folkene omkring klubben og ikke mindst drengene i omklædningsrummet har gjort det til en speciel tid, som intet andet kommer i nærheden af. Nykøbing FC er helt sikkert min klub, og jeg vil følge den tæt fremover.

Drømmen om udlandet

Fremover skal Kasper Jensen repræsentere Brattvåg IL i Norge, og det er en eventyr, som Kasper Jensen glæder sig til, da han altid gerne har ville prøve sig af i udlandet.

– Jeg græder med det ene øje, men smiler også med det andet. Jeg har elsket at være i Nykøbing FC, men samtidig har jeg nu fået chancen for at prøve mig af i udlandet, hvilket jeg altid har drømt om. Jeg ser ikke det her som et fravalg af NFC, men mere til et tilvalg af det her eventyr, som jeg glæder mig helt enormt til, siger NFC’s nu tidligere nummer fem.

Kasper Jensen lægger ikke skjul på, at han er meget taknemmelig over sine oplevelser i Nykøbing FC, hvor han peger på især to ting, som han vil huske.

– Først og fremmest vil jeg huske NFC som det sted, hvor jeg blev introduceret til voksenfodbold. Der skylder jeg ikke mindst vores nuværende transitionstræner, Jan Jacobsen, en kæmpe tak. Han tog mig under sine vinger og troede på mig selvom, at jeg bare var en 18-19-årig knægt, der jo ikke havde prøvet noget som helst. Tilliden og de erfaringer, jeg har gjort mig, tager jeg med mig, siger Jensen inden, at han ikke overraskende også fremhæver en vis oprykningskamp i Thisted.

– Hele rejsen fra 2. til 1. division var selvfølgelig noget særligt. Oprykningskampen i Thisted, hvor jeg scorer det afgørende mål til allersidst, står selvfølgelig skarpest. Man drømmer jo altid om at score det afgørende mål i en vigtig kamp, men det er ikke noget man som forsvarsspiller så ofte får chancen for. Det var en nærmest surrealistisk oplevelse, som jeg aldrig glemmer, fortæller Jensen inden, at han takker af.

– Jeg vil gerne sige tak til alle omkring Nykøbing FC, der har været med til altid at gøre det sjovt at komme i både klubhus og til træning. Fansene fortjener også en rigtig stor tak, fordi de altid har støttet både holdet og mig personligt. Dem kommer jeg til at savne. Jeg glæder mig til at komme ud og besøge klubben fremover, når tiden er til det.

Kasper Jensen nåede at spille 177 kampe for Nykøbing FC.