Seneste nyt

Kaalund: Vi fik vist, at vi ikke er gået på sommerferie

af

Mads Kaalund spillede onsdag aften en fremragende kamp ude mod Vendsyssel, og dagen derpå, at han da også rigtig tilfreds med holdets præstation i det nordjyske.

Onsdag aften drog Nykøbing FC på Danmarks længste udebanetur, da Hjørring lagde stadion til mødet med oprykningskandidaterne fra Vendsyssel FF.

På den centrale midtbane startede Mads Kaalund inde for anden kamp i træk, og han glæder sig over, hvad Nykøbing FC fik vist i opgøret.

– Vi spillede en rigtig god kamp. Attituden var helt i orden i går, og det var fedt, at vi fik taget en lille revanche på den front i forhold til sidste weekends kamp mod Brabrand.

– Det var dejligt at se, at vi kom ud med en stor stolthed over at spille for Nykøbing FC, og selvom vi ikke havde meget at spille for i forhold til Vendsyssel, så kom vi ud og spillede en fremragende kamp, fortæller Mads Kaalund.

Nykøbing FC havde onsdag lidt af en rejse med otte timers buskørsel hjemme fra Lolland-Falster af. Kørslen var afbrudt af pauser og taktiske oplæg, men alligevel glæder det Kaalund, at holdet kommer ud og præstere stort under svære forhold.

– Det er høj klasse, at vi leverede som vi gjorde i går. Vi viser i hvert fald, at vi ikke er gået på sommerferie. Vi har noget, som vi gerne vil bevise og en masse vi gerne vil kunne tage med til næste sæson, siger Kaalund.

Mads Kaalund er startet inde i de to seneste kampe, og han er glad for, hvad han i gårsdagens opgør fik vist. Ifølge ham selv manglede der dog blot én ting for at fuldende kampen for ham.

– Det er rigtig dejligt at have fået et par startere i de to seneste kampe, og at jeg føler, at kroppen er, hvor den skal være. Nu handler det bare om, at jeg skal have spillet kontinuerligt uden, at jeg får de der små afbræk hele tiden.

– Jeg var tilfreds med, hvad jeg fik vist derinde, men jeg ville gerne have scoret til allersidst, hvor Koch bare skulle have spillet den på tværs til mig, griner Kaalund afsluttende.

Næste opgave for Kaalund og co. er søndag, hvor sæsonen rundes af med en hjemmekamp mod Skive IK i CM Arena. Den kamp fløjtes i gang 13:45.