Seneste nyt

Kaalund: Der lå tre point og ventede på os

af

Mads Kaalund var efter dagens remis ærgerlig over, at Nykøbing FC måtte nøjes med ét point.

Søndag eftermiddag blev det til et 1-1-resultat  hjemme mod HB Køge i forårspremieren i CM Arena.

Nykøbing FC kom bagud, men svarede flot igen og fik det ene point med sig fra opgøret. Alligevel var Mads Kaalund umiddelbart efter kampen dog ikke helt tilfreds.

– Det er et ærgerligt resultat. Der lå tre point og ventede på os i den her kamp, men vi må også erkende, at vi ikke får skabt det nødvendige for at afgøre kampen.

– Jeg føler, at vi er god kontrol kampen igennem, men vi skal være skarpere på den sidste tredjedel, hvis vi skal vinde en kamp som den her, siger han.

Nykøbing FC’s enlige mål blev scoret af netop Mads Kaalund, og det var ifølge midtbanespilleren dejligt og på tide, at han igen blev noteret for en kasse.

– Det var rart at få scoret. Det var ved at være på tide, at jeg fik scoret igen. Jeg synes, at jeg har haft lidt rigeligt stolpe ud i den her sæson, så det var rigtig fedt at se den gå ind og dejligt at kunne fejre det sammen med fansene, fortæller Kaalund, der blev hyldet af fansene efter kampen.

– Det betyder rigtig meget for mig, at jeg bliver kaldt ned til fansene efter kampen. Vi har rigtig gode fans, og det var fedt at mærke deres støtte hele kampen igennem. Generelt var der god lyd på fra dem, og det er sådan noget der gør, at vi lige giver det ekstra, der skal til, slutter han.

Næste opgave for Mads Kaalund og Nykøbing FC er på søndag, hvor der igen er hjemmekamp i CM Arena. Denne gang er modstanderen Mads Kaalund tidligere klub, Lyngby BK.