Seneste nyt

Junes El-Sayed er udtaget til Palæstinas landshold

af

Venstreback Junes El-Sayed er blevet udtaget til Palæstinas U20-landshold, hvorfor han er rejst med holdet til Laos for at spille kvalifikationskampe til Asian Cup U20.

I midten af august debuterede Junes El-Sayed for Nykøbing FC’s førstehold, da han blev skiftet ind i hjemmekampen mod Vendsyssel FF.

Nu står Junes El-Sayed dog midt i endnu en stor oplevelse, da han er blevet udtaget til Palæstinas U20-landshold, der inden længe skal forsøge at kvalificere sig til Asian Cup U20.

Junes El-Sayed er derfor rejst til Laos med holdet, og derfra beretter han om en fed oplevelse.

– Det er mega fedt at være afsted, og der er bare noget hele særligt over at repræsentere et landshold. Det er lidt en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, og jeg glæder mig rigtig meget til de kommende kampe, siger El-Sayed, som desuden glæder sig over sin spillemæssige udvikling.

– Jeg er meget stolt over at være med for Palæstinas landshold, og der er ingen tvivl om, at det sammen med min debut for NFC’s NordicBet Liga-hold har været store højdepunkter for mig. Jeg er meget taknemmelig overfor NFC og de trænere jeg har haft gennem tiden, så jeg nu kan få oplevelser som disse.

Palæstinas U20-landshold skal op imod Japan, Yemen, Guam og hjemmeholdet Laos. Vinderen af gruppen kvalificerer sig til Asian Cup U20, imens de fem bedste toere i kvalifikationsgrupperne også kommer med.

Første kamp for Junes og holdet er d. 10. september mod Yemen.