Seneste nyt

Jordan Wilson: Vi spillede under niveau

af

Midtbanedynamo Jordan Wilson ærgrer sig over søndagens nederlag til HB Køge, som han mener, at Nykøbing FC kunne have ydet langt bedre modstand.

Søndag blev det til et 3-1-nederlag ude på Castus Park til HB Køge. Nykøbing FC’s midtbaneslider Jordan Wilson spillede 90 minutter, men var langt fra tilfreds med indsatsen i kampen.

– Vi starter kampen rigtig dårligt ud, og vi får ikke gjort de ting, som vi ved, at vi er gode til. Jeg føler ikke rigtigt, at vi var der i går. Vi kom for sent i duellerne, og vi arbejdede ikke lige så godt for hinanden, som vi plejer at gøre. Det var under niveau hele vejen rundt, siger Jordan Wilson, inden han fortsætter.

– HB Køge er selvfølgelig en god modstander, men jeg synes heller ikke, at vi gjorde meget for ikke at få dem til at se gode ud. De er helt sikkert et godt hold, men de lignede først og fremmest et hold, der ville det mere end os, os det skal vi arbejde på.

Nykøbing FC spiller allerede igen onsdag aften, og det glæder Jordan Wilson, der allerede nu ser fremad.

– Man skal have korttidshukommelse, når man spiller fodbold, så vi skal op på hesten igen og være klar til onsdag aften hjemme i Nykøbing F. Idrætspark, hvor vi ved, at vi er gode, slutter Wilson.

Kampen hjemme mod Fremad Amager fløjtes op onsdag klokken 18:00.