Seneste nyt

Jordan Wilson stopper i NFC og rejser hjem til Canada

af

Efter fem fantastiske år i NFC-trøjen rejser Jordan Wilson hjem til Canada, hvorfor han torsdag kan spille sin sidste kamp for NFC.

Efter torsdagens udekamp mod FC Fredericia, tager vi afsked med Jordan Wilson.

Jordan Wilson kom til klubben i august 2015, og han satte straks sit positive præg på både trup, klub og lokalmiljøet. Med sin enorme imødekommenhed, sit kæmpe smil og sine flotte danskkundskaber med dertilhørende canadisk accent, har udenfor banen gjort ham til en yderst populær skikkelse i klubben, som vi har været heldige at have.

Wilson kom til Lolland-Falster uden bekendtskaber, men stor opbakning fra lokalmiljøet har betydet meget for både NFC og Jordan Wilson.

Der skal derfor lyde en stor tak til Jordan Wilsons værtsfamilie Lasse Øster Dalsgaard og Mette Øster Dalsgaard, som tog imod Jordan med åbne arme og sørgede for, at han faldt godt til og kunne præstere på banen. Der skal også lyde en stor tak til Jørgen Lange og Kirsten Lange, som har en stor aktie i Jordans flotte danske sprog, som han hurtigt fik tillært sig.

Manager Claus Jensen udtaler;

– Jeg vil gerne takke Jordan for hans tid i NFC-trøjen, men også for hans person, hans tilstedeværelse og hans måde at repræsentere klubben udadtil i lokalmiljøet. Jordan har været en utrolig vigtig spiller for os i de seneste små fem år, og det har været en fornøjelse at se hans store udvikling undervejs, siger Claus Jensen inden, at han fortsætter.

– Udenfor banen har Jordan været en humørspreder – både internt, men også overfor fans, sponsorer og klubbens mange ungdomsmedlemmer, som oplever ham i hverdagen. Med hans store vindermentalitet har han ligeledes været med til at udvikle de unge spillere på holdet, og han har i høj grad været en kulturbærer, som vi har været ekstremt heldige og glade for at have i klubben. Jordan vil altid være velkommen i Nykøbing FC, og jeg ønsker ham det absolut bedste fremover.

Jordan Wilson nåede 148 kampe og tre mål for Nykøbing FC.