Seneste nyt

Johannsen: Vi skal være modige

af

Malte Johannsen glæder sig til fredagskampen i Lyngby, hvem vi spillede en tæt kamp mod tidligt på sæsonen.

Der venter en på papiret svær opgave, når Nykøbing FC i morgen aften gæster Lyngby Stadion, hvor NordicBet Ligaens nummer to venter.

Malte Johannsen glæder sig dog til opgøret i en forventelig fed kulisse.

– Det bliver en sjov kamp. Jeg glæder mig til at møde et af rækkens formodentligt stærkeste hold. Det bliver helt sikkert en svær kamp, men vi ved også, at vi kan spille op med alle hold i rækken, når vi lykkes med vores ting, så det har vi selvfølgelig stor fokus på at gøre.

– Vi har ikke ramt vores niveau endnu, men vi har arbejdet godt på træningsbanen og ikke mindst haft nogle gode snakke. Vi tror på vores egne evner, og hvis vi rammer vores niveau, så tror jeg på, at det bliver en rigtig spændende kamp for os, siger Johannsen.

Nykøbing FC og Lyngby åbnede NordicBet Ligaen med en dyst i Lollands Bank Park, og her trak Lyngby sig sejrrigt ud af kampen efter en scoring til 1-2 i kampens døende sekunder.

Ifølge Johannsen kan NFC sagtens drage erfaring ud af den kamp.

– Vi spillede en tæt kamp mod dem i sæsonens første kamp, hvor de vinder i de sidste sekunder, men der var det en meget jævnbyrdig kamp, hvor jeg synes, at vi gjorde meget rigtigt. Det må vi tage med os til i morgen.

– Vi skal være modige og tro på, at vi kan præstere på en på papiret svær udebane, slutter han.

Du kan som sædvanligt følge kampen på Viaplay, RadioSydhavsøerne og vores egen liveopdatering på Facebook.