Nyt fra netværket

Jørns Smedie & VVS er tilbage som partner i Nykøbing FC

af

En god gammel kending af Nykøbing FC er efter et ejerskifte tilbage som partner i Nykøbing FC.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at der er comeback til Jørns Smedie & VVS i Nykøbing FC’s netværk.

Jørns Smedie & VVS er efter et ejerskifte til Kristian Nielsen således tilbage i Nykøbing FC, og det glæder kommerciel direktør i Nykøbing FC, Søren Barslund, at der igen er fundet værdi i et samarbejde.

– I Nykøbing FC er vi glade for at byde Jørns Smedie & VVS velkommen tilbage. Det er dejligt, når en lokal virksomhed, som dækker hele regionen, vælger at blive partner i NFC. I mine samtaler med Kristian Nielsen har det været tydeligt, at han er begejstret for det store arbejde som Nykøbing FC ligger i at udvikle fodbolden på Lolland-Falster, og med opbakningen er Jørns Smedie og VVS nu medvirkende til, at vi kan fortsætte den udvikling, siger Barslund.

Kristian Nielsen, som også ejer VVS-firmaet Helmuth Nielsen & Søn i Maribo som han driver som tredje generation, er ligeledes fuld af optimisme omkring partnerskabet.

– Vi er glade for at være tilbage, som partner i NFC. Vi vil gerne være med og bidrage til det store arbejde som i disse år foregår i NFC med at skabe rammerne for en god og sund fodboldkultur, samt et ambitiøst og målrettet talentarbejde til gavn for hele Lolland-Falster.

Velkommen tilbage til Jørns Smedie & VVS.

Du kan læse meget mere om Jørns Smedie & VVS her.