Seneste nyt

Joachim Wagner og Mathias Olsen tager roret på Sjællandsserie-mandskabet

af

Nykøbing FC ændrer setuppet omkring klubbens Sjællandsserie-mandskab, hvor Joachim Wagner og Mathias Olsen overtager fra Jesper Edvardsen.

Når den nye sæson inden længe starter, bliver det med ny mand og ny trænerduo i front for Nykøbing FC’s Sjællandsserie-mandskab. Joachim Wagner er således blevet ansat i en halvtidsstilling som træner, hvorfor han skal stå i spidsen for holdet sammen med tidligere NFC-anfører, Mathias Olsen.

Stor tak til Edvardsen

Det betyder samtidig, at den nu tidligere Sjællandsserie-træner, Jesper Edvardsen, stopper. Manager Claus Jensen takker ham for samarbejdet.

– Vi har været meget glade for samarbejdet med Jesper. Jesper er en yderst loyal klubmand og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke ham mange gange for hans store indsats, siger Claus Jensen.

Fokus på ’den blå tråd’

Ansættelsen af Joachim Wagner i en halvtidsstilling skal ses som led i en strategi, der har til formål at skabe endnu større sammenhæng mellem NFC’s U23 og divisionssetup.

Manager Claus Jensen glæder sig enormt over den nye trænerkonstellation, der er skræddersyet til at styrke den blå tråd i klubben.

– Det er en hoved prioritet for os at fortsætte skridtene mod at udvikle en platform på vores SJS-hold, hvor vores unge talentfulde spillere, der kommer op fra NFC Talent kan blive ved med at udvikle sig, træne meget og være ambitiøse omkring at blive førsteholdsspiller i NFC.

– Vi har meget fokus på,, at den blå tråd fra U23 og op til divisionsholdet skal være endnu mere tydelig, så det har været vigtigt for os at få Joachim ind i en halvtidsstilling, så han får de bedste mulige arbejdsbetingelser til gavn for vores unge spillere, træningsplanlægningen og udviklingen af vores spillestil.

– Det er afgørende for transitionen fra ungdom til senior spiller, at alle områder de unge spillere møder er identisk med arbejdet med på førsteholdet. Det kræver mere tid og flere ressourcer.

– Vi får et rigtig spændende trænerteam med to af de største spillere i NFC over de sidste mange år. De kommer begge med en masse spillererfaring, har NFC kulturen inde under huden og er begge meget ambitiøse. De vil med deres personligheder inspirere og udvikle den unge gruppe, som vi har på U23, siger Claus Jensen.

Wagner: Stolt over muligheden

Imens Mathias Olsen det seneste halve år allerede har været tilknyttet SJS-holdet, er Joachim Wagner ny mand i spidsen for mandskabet.

Den tidligere NFC-topscorer glæder sig til at påbegynde arbejdet og er stolt over muligheden.

– Jeg er sindssygt glad for den her mulighed. Jeg starter ligesom min karriere forfra, og der ser jeg den her mulighed som værende helt ideel. Jeg er meget stolt over, at klubben har givet mig den her chance.

– Jeg kommer til at være omgivet af masser dygtige folk, som jeg både kan læne mig op ad og lære af. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med resten af staben, siger Wagner.