Seneste nyt

Joachim Wagner: Offensiven bærer ansvaret for nederlaget

af

Nykøbing FC’s 9’er Joachim Wagner var efter gårsdagens kamp skuffet over, at offensiven ikke formåede at udnytte nogle af de mange chancer, der blev skabt mod FC Fredericia.

Det var ikke chancer, der manglede, da Nykøbing FC fredag aften besøgte FC Fredericia på Monjasa Park.

Ind ville bolden dog ikke for Nykøbing FC, og det ærgrer Joachim Wagner, der mener, at angrebet bærer ansvaret for, at det ikke blev til point i Fredericia.

– Jeg synes egentlig, at vi fangede Fredericia på en halvskidt dag, men desværre levede vi heller ikke selv op til vores bedste.

– Alligevel producerede vi masser af chancer, og vi har vel fem, som vi skal putte i kassen. Vores offensivspillere – inklusiv mig selv – skal tage ansvaret for nederlaget på sine skuldre, og så skal vi gøre det bedre på tirsdag, når vi møder Viborg.

– Havde vi scoret på en af vores chancer i første halvleg, så er jeg sikker på, at vi havde stået med en helt anden kamp og et helt andet resultat. Mål ændrer fodboldkampe, men når vi ikke kan sætte dem ind, så kan vi takke os selv for nederlaget, siger Joachim Wagner.

Ser man på de seneste 10 kampe er Nykøbing FC det næstmest scorende hold i NordicBet Ligaen, og troen på, at offensiven og holdet vender tilbage på rette spor allerede tirsdag, er da naturligvis også til stede hos Joachim Wagner.

– Der er lige så stor tro på sejr, som der altid er. Uanset om vi taber 10 kampe i træk, så tror vi altid på, at vi kan vinde den næste. Nu ser vi frem til at spille hjemme i CM Arena på tirsdag mod Viborg FF, og så skal skarpheden foran mål findes frem igen, slutter Wagner.

Kampen på tirsdag mod Viborg FF sparkes i gang klokken 19:00.