Seneste nyt

Joachim Wagner: Fantastisk at være tilbage

af

Joachim Wagner fik tirsdag comeback, da han startede inde og scorede i pokalkampen mod Ledøje-Smørum.

Det var en tændt og stålsat Joachim Wagner, der i tirsdags entrerede banen i Ledøje-Smørum forud for 2. runde kampen i Sydbank Pokalen.

Årsagen til den ekstra tænding hos den i forvejen altid opsatte angriber skulle findes i, at han havde været ukampdygtig siden slutningen af sidste sæson. Joachim Wagner glæder sig derfor over, at han nu atter er kampklar.

– Jeg har glædet mig som et lille barn til endelig at kunne spille igen, og det var fantastisk at komme ind og få en halvleg i benene. Jeg har gjort rigtig meget ud af min genoptræning og jeg har fået rigtig god behandling her i klubben. Jeg føler, at jeg er i god form, men nu skal jeg selvfølgelig have lidt flere minutter i benene før, at jeg er helt oppe i omdrejninger igen, siger Joachim Wagner, der både scorede til 1-1 og assisterede et mål i den senere 4-1-sejr.

– Det var fedt at komme ind og markere sig med et mål og en assist. Det bekræfter mig bare i, at jeg er på rette vej, og at jeg føler mig klar til at hjælpe holdet, når der er brug for mig.

Joachim Wagner har set til fra sidelinjen i starten af denne sæson, og selvom det var været hårdt at måtte holde sig fra banen, så glæder han sig over, at holdet har præsteret flot.

– Det har mildest talt været pisse irriterende at skulle sidde udenfor så længe. Jeg brænder for at spille fodbold, og jeg brænder for Nykøbing FC, så det er selvfølgelig ikke sjovt at skulle sidde ude og ikke at kunne gøre så meget andet end at yde moralsk opbakning. Drengene har heldigvis gjort det rigtig flot her i starten af sæsonen, så det har selvfølgelig gjort det lidt lettere, siger Wagner.

Næste opgave for Joachim Wagner og Nykøbing FC er på søndag, hvor NordicBet Ligaens førerhold, FC Fredericia, venter på udebane.

Billede: Ulf Lange