Seneste nyt

Jessen: Top-seks som oprykker vil være fantastisk

af

Nicolai Jessen ser frem til morgendagens kamp mod AC Horsens, hvor NFC kan sikre sig en fantastisk placering i NordicBet Ligaens top-seks.

’Geparden fra Rødby’ skal i morgen hyldes for sin kamp nummer 150 for Nykøbing FC, men fokus ligger et helt andet sted for lollikken.

Morgendagens hjemmekamp mod AC Horsens kan nemlig katapultere Nykøbing FC i NordicBet Ligaens oprykningsspil, og Jessen glæder sig da også til kampen.

– Vi glæder os rigtig meget til kampen. Vi ved, hvad der er på spil, så det bliver en enorm sjov kamp at være en del af.

– At komme i top-seks vil være fuldstændig fantastisk for os som oprykkere. Det er der nok ikke mange, der havde spået før sæsonen gik i gang, siger Jessen.

Serveretten er hos Nykøbing FC i forhold til at komme i top-seks, da Nicolai Jessen og co. med en sejr kan sende konkurrenterne skakmat i kampen om den vigtige 6. plads.

Jessen satser på at slå kapital af matchbolden, og det skal ikke mindst ske via fantastisk opbakning fra lægterne.

– Resultatet i Lyngby har betydet rigtig meget for os. Vi har spillet os i en god position, og nu ser vi frem til at slå kapital af det i morgen aften.

– Jeg håber på rigtig mange tilskuere. Det bliver en fed kamp med masser af nerve, så kom ned og støt os. Der er også håndboldkamp i morgen aften efter vores kamp, men så kan i starte hos os i Lollands Bank Park og tage ind i varmen bagefter for at støtte håndboldpigerne, slutter Jessen med et grin.

Du kan købe billet til kampen på nfc.eventii.dk.