Seneste nyt

Jessen sen matchvinder i comeback-sejr

af

Nicolai Jessen blev med et sent matchvindende mål helten i 2-3-sejren over FA 2000, hvor NFC ellers var bagud med 2-1.

Der er sejre, og så er der ekstra vigtige sejre, der kan være med til at definere en sæson.

Dagens kamp på Frederiksberg mod FA 2000 blev en af sidstnævnte, da 2-1 blev vendt til 2-3 i kampens sidste minutter.

Fra kampens start lignede det ellers ikke, at der skulle en comeback-sejr til for at sikre de tre point.

Nykøbing FC startede kampen klart bedst og efter 10 minutter kom de første rigtig store tilbud til Claus Jensens mandskab.

Mathias Kristensen modtog en bold i FA 2000-feltet, men fri med målmanden misbrugte topscoreren fra tæt hold efter en flot redning inde på stregen.

Sekunder efter bød Nicolai Jessen sig til med en halvflugtning i feltet, men en ny god redning forhindrede på ny en tidlig NFC-føring.

Både Mathias Kristensen og Nicolai Jessen skulle dog tage revanche senere i kampen.

Halvvejs i første halvleg kom der fuldt fortjent hul på målbylden. Søren Christensen lagde en god bold i højresiden til Nicolai Jessen, som trak inde i banen og klappede kuglen utageligt i nettet bag en denne gang sagesløs målmand.

Der stod i det hele taget NFC på det meste i kampens første 30 minutter, og FA 2000 havde ikke meget bud efter en udligning.

Nykøbing FC sværmede om værternes mål, men et frispark fra Nicolai Jessen, der sad lige på målmanden, var det tætteste på en 0-2-scoring.

I stedet satte FA 2000 trumf på slutningen af første halvleg med to mål.

Efter 42 minutter flugtede Michael Johnsen flot en udligning i kassen fra en position lige udenfor feltet, og få minutter senere kunne Lucas Simonsen så udnytte en god bold i dybden til at bringe hjemmeholdet på 2-1.

Sekunder efter fløjtede dommeren til pause, hvorfor NFC pludselig havde et lille bjerg at bestige i anden halvleg.

Hvor Nykøbing FC trods stillingen havde domineret i første halvleg, blev anden halvleg en mere rodet om end underholdende affære.

Efter 53 minutter tog FA 2000 chancen fra distancen, men Jannich Storch var vågen i målet.

Nykøbing FC pressede i perioden efter tungt mod FA 2000-målet, men uden, at det for alvor blev farligt.

Det blev det til gengæld efter 67 minutter, da indskiftede Kristian Lindberg flot pressede bolden fra en af hjemmeholdets spillere. Lindberg gik til mållinjen og chippede bolden i panden på Mathias ’MK’ Kristensen, der flot headede udligningen i kassen.

Begge hold gik efter sejren i det sidste kvarter, og det medførte en masse chancer i begge ender.

 

Først var MK var at fordoble sin måltotal for dagen efter et godt indlæg af Mathias Gehrt. Kristensens afslutning blev dog i denne omgang flot pillet af en velspillende FA-målmand.

Kort efter var FA 2000 tæt på at kunne bringe sig i front igen, men en fantastisk dobbeltredning af Jannich Storch forhindrede en ny føring til hjemmeholdet.

Efter 88 minutter fik værterne ligeledes en stor chance, da et fladt indlæg fra højre sejlede hele vejen igennem feltet. En FA 2000-spiller kom først på bolden ved bagerste stang, men på mirakuløs vis fik angriberen ikke ordentligt træf på bolden, hvorfor Jannich Storch kunne samle den løse bold op.

Det lignede derfor en pointdeling, men kort før tid fik NFC tilkendt et frispark i højresiden.

Nykøbing FC tog en kort variant, hvor Nicolai Jessen slog et knivskarpt indlæg rettet ind mod mål. Ingen kom op til bolden, hvorfor indlægget i stedet sejlede ind i det lange hjørne til stor jubel for hele NFC-holdet.

FA 2000 pressede i de døende sekunder, og det blev da også til en halv chance til allersidst. En dødbold blev slået til bagerste stang, hvor en af hjemmeholdets spillere fra en spids vinkel forsøgte at sørge for en sen udligning. Forsøget gik dog over mål, hvorfor NFC kunne ånde lettet op og kort efter juble ved dommerens slutfløjt.

Dermed sikrede NFC sig tre vigtige point til topstriden, hvor der nu fortsat er seks point ned til HIK på andenpladsen.

Næste opgave for Nykøbing FC er lørdag d. 1. maj mod AB Tårnby. Her må vi igen tage imod tilskuere, så husk at købe din billet i god tid på nfc.eventii.dk.

FA 2000 – Nykøbing FC

2-3 (2-1)

0-1, Nicolai Jessen (20 min)

1-1, Michael Johnsen (42 min)

2-1, Lucas Simonsen (45 min)

2-2, Mathias Kristensen (66 min)

2-3, Nicolai Jessen (90 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Mikkel Andersen, Kasper Jensen, Jacob Blach, Lars Pleidrup, Victor Christiansson, Søren Christensen (56. Kristian Lindberg), Mathias Gehrt, Mads Carlson, Nicolai Jessen, Mathias Kristensen.