Seneste nyt

Jessen: Den hårde træning giver resultater

af

Nicolai Jessen og resten af Nykøbing FC-truppen bliver i øjeblikket kørt igennem et hårdt fysisk opstartsprogram. Den hårde fysiske træning er ifølge Jessen et nødvendigt onde, som man ved giver resultater.  

Der er små tre uger til at sæsonens første divisionskamp skal spilles, og det betyder, at spillerne er på vej i topform.

Truppen kommer dog ikke sovende til den gode fysiske form, og de er da også blevet kørt igennem en hårdt program i den hidtidige opstart.

Nicolai Jessen nyder ikke ligefrem den fysiske træning, men han ved, at det er et nødvendigt onde, der i sidste ende giver resultater.

– Det er lidt en sur proces, som det jo er hver opstart, men jeg synes til gengæld også, at vi har lagt mere på i forhold til tidligere. Der er blevet løbet ekstra, og vi har været lidt ekstra oppe i Fitness World. Man kan godt mærke det, og træningerne sidder lidt tungere i benene end normalt, men man ved heldigvis godt, at det gavner i sidste ende, og at det giver resultater, siger Nicolai Jessen.

I forhold til sidste sæson har Nykøbing FC en uge mere at gøre godt med for at blive klar til sæsonstart. Det mærker Nicolai Jessen, der føler, at han har lagt et lag på i sin fysiske formåen.

– Fra sidste år til nu, har vi gerne ville lægge endnu et fysisk lag på, og det synes jeg, at vi har lykkes med. Det betyder selvfølgelig også, at det lige er blevet  det hårdere, fortæller Jessen, der ikke lægger skjul på, at den hårde fysiske træning kan mærkes.

– Lige nu er kroppen træt efter gårsdagens træning, der var rigtig hård. Men jeg ved også, at det gavner i sidste ende, slutter Jessen.

Næste opgave for Nicolai Jessen og Nykøbing FC er i morgen fredag, hvor der venter en træningskamp ude mod FC Roskilde.