Seneste nyt

Jessen: Fedt at drille de andre

af

Nicolai Jessen var med til at vende kampen på hovedet, da det i dag blev til en 2-1-sejr over Hvidovre IF.

Med en halv time tilbage kom Nicolai Jessen på banen, da Nykøbing FC var bagud med 0-1 mod Hvidovre.

Sammen med resten af holdet fik han dog vendt kampen på hovedet, og efter opgøret glædede ’Geparden fra Rødby’ sig over, at NFC igen kunne drille en af oprykningskandidaterne.

– Vi synes det er pisse sjovt at være med i oprykningsspillet og drille de andre hold. Vi har drillet FC Helsingør, og nu driller vi Hvidovre herhjemme i Lollands Bank Park. Så må vi se, hvem der skal blive de næste.

– Det har været et fokusområde for os, at vi ikke bare skulle ind og nyde det her oprykningsspil. Vi skulle ind og knokle og bygge på i forhold til næste sæson. Det synes jeg, at vi får vist i igen i dag, siger Jessen.

Jessen kom på banen samtidig med Milas Schwensen, og sammen fik de fuldført den mission, som Claus Jensen gav dem fra sidelinjen.

– Claus sagde til Milas og jeg, at vi skulle gå ind og ændre på tingene, og det må man jo sige, at vi fik gjort. Vi laver jo nærmest to identiske mål.

– Vi kommer ind med rigtig god energi, og så har vi åbenbart begge to en lille målnæse, så vi kan opsnuse, hvor bolden lander. Det var bare at prikke den ind.

– Jeg synes, at vi spiller en rigtig god kamp, hvor vi skaber mange chancer. Man havde lidt fornemmelsen af, at det kun var et spørgsmål om tid før, at vi fik proppet den ind, men at Milas og jeg kunne bidrage så meget fra bænken – det var bare rigtig dejligt, slutter han.

Næste opgave for Nykøbing FC er på fredag, hvor turen går til Fredericia.