Seneste nyt

Jessen: Det skal blive bedre mod Roskilde

af

Nicolai Jessen forventer en bedre indsats i morgendagens kamp mod FC Roskilde, end det var tilfældet senest mod Vanløse.

Der var ikke nogle tilfredse ansigter i omklædningsrummet efter mandagens 1-1-kamp mod Vanløse, hvor en sen udligning af ’MK’ dog sikrede et enkelt point.

Selvom Nicolai Jessen langt fra var tilfreds efter kampen, så glædede han sig trods alt over holdets stærke moral samt, at han fik sine første minutter i foråret.

– Det var ikke godt nok. Vi vil altid vinde. Når det er sagt, så var det rigtig vigtigt ikke at tabe den kamp, og jeg synes også, at det viser stærk moral at blive ved med at mose på selvom, at vi noget ufortjent kommer bagud. Med lidt held kunne vi godt bare proppet en enkelt mere ind til sidst, siger Jessen, der selv stod for assisten til det udlignende mål i hans første forårsoptræden.

– Det var rigtig fedt at være tilbage på banen. Det har været et irriterende skadesforløb, men nu føler jeg, at jeg er på rette vej. Jeg er glad for, at jeg med mit indhop kunne hjælpe til med, at vi trods alt fik det ene point.

Den stærke moral kunne dog samtidig ikke ændre på, at Nicolai Jessen kalder på en bedre præstation i morgendagens udekamp mod FC Roskilde.

– Der skulle være kommet mere fra hele holdet mod Vanløse. Jeg synes, at det bliver bedre i anden halvleg, hvor der bliver bragt mere energi – det skal der til for at åbne de her ret defensivt indstillede hold, som vi møder.

– Vi røg ned på deres niveau. Vanløse fik dræbt kampen og respekt for det, men vi skal være bedre til at hive op i os selv. Vi spillede til tider i et tempo, der slet ikke var godt nok, og vi forventer mere af os selv. Jeg forventer, at vi i morgen går ud og leverer en langt mere dedikeret og bedre indsats mod Roskilde. Vi skal ud at ramme det niveau, som vi havde i efteråret, slutter Jessen.

Husk at du kan se kampen live via et EkstraBladet+ abonnement eller høre kampen på Radio SydhavsØerne.